Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sršeň - jak je zlikvidovat?

Od: ithaka odpovědí: 5 změna:

Jak se mám zbavit sršní, udělali ,si hnízdo pod okapem u trámu a lezou pod střechu je jich čím dál tím více, nemužeme otevřít okno na zhahradu, mame pejsky a navíc nejstarší fenka ma alergii na vosí nebo včelí píchnutí a pokud by jí štípla sršeň nemusela by to asi přežít. Jak je máme zlikvidovat?

Děkuji za odpověď H.S.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x

Sršni jsou chráněnými živočichy, takže máte několik možností, které jsme tady již probírali. První z nich je probrat likvidaci hnízda s hasiči, poslední použít Biolit - ale tohle v noci a za chladného počasí. Jo a budete ho potřebovat hodně.

poradte.cz/...

martina30*

Biolit nebo něco proti létajícímu hmyzu já používám Raid.Sice hnízdo tu někde je,ale nevím kde,ale každej den jeden kousek padne a mrchy jsou pěkně velký.*uspech*

ithaka
hodnocení

Děkuji za rady, hasiči mě odkázali na deratizační službu, která je docela drahá. Raid jsem zkusila, par jich padlo,ale hned tak se jich si nezbavím*bum*

al bunda*

osobně krmím hmyz formitoxem (modrý cukr s jedem proti mravencům). Hmyz si ho nanosí do hnízda a já se následně nemusím o nic starat.
Viz odkaz u mojí první odpovědi - je rozumné rozklikávat odkazy, které sem vkládáme.
Hezký den.

jitka2*

objevili jsme na trhu příprvek s příhodným názvem HMYZOVRAH, zdá se, že už zabral, ale nebylo to hned, nějakou dobu to trvalo, lítalo jich k hnízdu stále méně, teď už tam nejsou vůbec. Ale chce to vytrvat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma sršeň

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]