Nejste přihlášen/a.
Jak se mám zbavit sršní, udělali ,si hnízdo pod okapem u trámu a lezou pod střechu je jich čím dál tím více, nemužeme otevřít okno na zhahradu, mame pejsky a navíc nejstarší fenka ma alergii na vosí nebo včelí píchnutí a pokud by jí štípla sršeň nemusela by to asi přežít. Jak je máme zlikvidovat?
Děkuji za odpověď H.S.
Sršni jsou chráněnými živočichy, takže máte několik možností, které jsme tady již probírali. První z nich je probrat likvidaci hnízda s hasiči, poslední použít Biolit - ale tohle v noci a za chladného počasí. Jo a budete ho potřebovat hodně.
Děkuji za rady, hasiči mě odkázali na deratizační službu, která je docela drahá. Raid jsem zkusila, par jich padlo,ale hned tak se jich si nezbavím
osobně krmím hmyz formitoxem (modrý cukr s jedem proti mravencům). Hmyz si ho nanosí do hnízda a já se následně nemusím o nic starat.
Viz odkaz u mojí první odpovědi - je rozumné rozklikávat odkazy, které sem vkládáme.
Hezký den.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.