Mohl by mi někdo poradit v takové delikátní otázce? Mám již 5 let korely (samici a samce) a v pátek mi samice snesla vejce. Dosud žádné nesnesla. Tak jsem jí koupila budku ale ona se jí bojí. Již snesla druhé vejce. ale do budky nechce. jedinné místo kde si na vejde sedne je roh klece. Jak mohu zařídit aby vejce vyseděla? Prosím poraďtě, co mám dělat, jak mám připravit hnízdo. V tomto směru namám žádné zkušenosti. Děkuji předem za pomoc. Anna
vyndat budku, aby se jí nebála, omezit pohyb okolo klece, maximálně přidat pár stébel sena, a když z vajec nic nebude, tak bych instaloval hnízdní budku a zahnízdí později ...
azandy*
a mám ještě jednu otázku. jestli teda můžu. Mám jim dávat nějaké speciální krmení?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.