Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Němá korela

Od: mery* odpovědí: 2 změna:

Mám samečka korelu věk meznámy.Uměl kromě toho protivného pískání i pěkně pohvizdovat.Už asi ale týden nevydal ze sebe žádný zvuk.Když na něho pískám nebo mluvím jenom tak sípe jako by šeptal.V průvanu nebyl,na chování jiné změny nepozoruji,vypadá zdravě.Co mu chybí,jaká je příčina,jakm ho léčit?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sagrina*
hodnocení

0x
já mám takovou němou korelu už 3 a půl roku,nesmí se na ně pískat nebo se nenaučí mluvit,já to podcenila a ted nemuví a je zlá.taky mi říkaly když sem jí kupovala že některý ptáci maj chytrou hlavu a jiný sou holt hloupý a nikdy se mluvit nenaučej.

akasa*
hodnocení

0x
Já bych s ním spíš zašla k veterináři,to vypadá na nějaký problém v krku,proč by nemohl být nachlazený třeba od studené vody v napáječce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma korela

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]