Koupili jsme od chovatele měsíční korelu.Asi po třech dnech se přestala bát a pátý den jsme ji poprvé nechali v pokoji prolétnout.Přistávala nám na rameno,nechala se na ruce dát zpět do klece,vypadal čile a zdravě.Šestý den ráno jsme ji našli v kleci mrtvou.Co se mohlo stát?Udělali jsme něco špatně?Nic jedovatého nemohla sníst.
A u toho chovatele byla v kleci sama nebo s dalšíma korelama?Já sem si pořídila výstavní andulku a druhej den bylo po ní i když se zdála čilá.Chovatel mi pak řekl že to mohlo být steskem a stresem-že se jí zacpou tepny k srdci a umře.Ale u tebe to bude asi něco jinýho.A seš si fakt na 100% jistá že nemohla sníst nějakou jedovatou pokojovou rostlinuMěla dostatek vody?Moc jsem ti neporadila ale fakt mě nic jinýho nenapadá.
hanka*
U chovatele byla s dvěma dalšími korelami.Žádné jedovaté rostliny v pokoji,kde byla, nejsou.Byli jme včera u toho chovatele a ten řekl, že možná špatný krmení, ale to se mě nezdá, byla to kupovaná směs pro korely.Koupili jsme další korelu a chodíme se na ni dívat s hrůzou, jestli žije.Na vodu má napáječku.Napadlo mě,jestli to nemohl být infarkt anebo když lítala,jestli nenarazila do zdi a něco si neudělala.Přitom lítat uměla,klec u chovatele byla dost prostorná.
Dobrý den,já si myslím,že mohla umřít tím steskem.Lepší by bylo koupit druha,aby nebyla sama.Radši je nenechávejte poletovat bez dozoru,aby si případně neublížili či neuletěli.
A neměla klec vyloženou barevnym papírem? jestli jo, tak se holt otrávila!
tk*
vy jste ale dementi, prodal vám ji nemocnou, i když o tom nomusel mít ani tušení, proto vám šla tak brzo na ruku a zdála se být krotká, jinak by to trvalo déle.
nensy*
TK-Proč...myslím, že to jde slušně odpovědět.Ta korela mohla být nemocná nebo něco sezobla.SO.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.