Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Korela

Od: zaba&vcela odpovědí: 3 změna:
Potrebujeme poradit s nasi korelou. Je to samecek, stary neco pres rok. Dostaly jsme ho pred 3 mesicema od kamaradky uz ochoceneho. Od zacatku byl pratelsky, lital na prst, sedal nam na hlavu a povidal. Mel malou klec, koupily jsme vetsi. V poslednich trech tydnech se chova divne: nechce se mu z klece, prestoze driv se nemohl dockat, az ho pustime ven; kdyz mu otevreme dvirka, agresivne na nas nalitava; obcas utoci a klove. Taky casto sedi dole v rozku v kleci, ocaskem opreny o steny klece, coz driv nedelal. Podestyla me mu novinama a kockolitem. Ji a pije normalne, akorat ma v posledni dobe hodne vetsi hovinka nez driv. Nevite, co s nim muze byt? Diky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

kejhak1*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
kazde zviera ma take obdobie- ja mam kralika a tiez robil toto iste- je to ako ruja

evule*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Možná je to tím že jste ji koupili větší klec. Oni si neradi zvykají na nové věci. Moje korela měla zrcátko se zvonkem, pak se ji zvonek urval,tak jsem ho vzala a vyměnila za jiné hezčí. Začal být nervozní, křičel nechtěl do klece. Druhý den jsem mu vrátila jeho staré zrcátko a byl klid.

lulyi*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
ahoj.moze to byt tou klietkou.pokial si zvykne tak to bude trwat.moze to byt aj tym ak nema zrkadielko ze sa citi sam.alebo mu niekto ublizil a boji sa.ak papagaj sedi w kute bud sa boji alebo je chory.treba dbat na wodu witaminy sepiowu kost.atd.pa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma korela

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]