Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ukulele - citronová tráva

Od: malvinka* odpovědí: 1 změna:

Drahý Ukulele, z důvodu nemožnosti reagovat na poslední informace od tebe, zřejmě nějakou admin. chybou volím tutu cestu. Zkus se mrknout ... částečně šifrované /smích/

Děkuji moc za vyčerpávající instrukce. Zahradnictví upravilo otevírací dobu do 19.00. Pokusím se vyhledat vhodnou trasu a až mi čas dovolí navštívím je...poté poreferuji

Máš i stévii?

Cena za usušenou trávu se mi jeví coby přehnaná určitě bych raději,, živou,,.

Škoda, že jsi tu svoji churavou nedonesl ke mně do ozdravovny . Většinou se květinkám v mé péči daří a to i těm jež vzdorují a nechtějí kvést.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x
Ahoj, drahá Malvinko, můžeš mi psát na lipan25@seznam.cz , šifrované to bylo, proto, že tam bylo telefonní číslo označené na volání na skype a mě se to při kopírování takhle zadaří *hi*. Stévii mám taky od nich a také to už je jen bohužel květináč s jmenovkou, stevie je taktéž kaput :(mmmm - jedinej angínovník drží a snad se na venkovním záhonu probere jablečná máta. Měl jsem poslední dobou nějaké hektické období a asi jsem nezvládl zimování - 000! Tak se zatím měj krásně, a ozvi se, čau U.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma angínovník

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]