Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Analgetika a absťák

Od: tampa* odpovědí: 5 změna:
Byl jsem sedm dní v nemocnici na kapackach pro analgetickou léčbu ,byly tři kapačky dvě stejného složení ráno a večer v poledne jiné složení , k tomu 12 prášku rovněž analgetika ,po propuštění domu mám neskutečně bolesti a zimnici podobné chřipce ale bez teplot může to být absťak těla když nedostává na zvyklé analgetika ,jestli ano jak se toho zbavit děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

okolik
hodnocení

2x

Nikdo zde netuší důvod vašeho pobytu v nemocnici a ani obsah složení kapačky.

Třeba Covídek?

kacka*
hodnocení

0x
Ano možné to je, po vysazení se můžou objevit bolesti a nutkání po vysazeném léků.Jsou to opiáty.
Každopádně tady to nevyřešíte, obraťte se na svého lékaře.
nov

Analgetika neznamenají opiáty.

kacka*
Ale řadi se mezi ně jsou návykové.Zalezi zda slabé jako je Tralgit, ty nic neudělají,nebo Morfium apod.
Sama jsem měla brát na bolest DHC continus a zvracela jsem po něm, navíc jsem se dočetla, že se jedná o opijat a může vzniknout závislost.Ptestala jsem brát a tazatel má evidentně známky absťáku.Kdovi co mu tam dávali.

nov
hodnocení

0x

Na takový dotaz nelze jednoznačně odpovědět. Toto je laická poradna a i kdybyste sem vložit propouštěcí zpravu se všemi podrobnostmi včetně diagnozy a podaných léků, nikdo vám nedá relevantní odpověď. Obraťte se na svého ošetřujícího lékaře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]