Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, mám stejný problém už 4 roky. První doktorka mi řekla, že mám 3 možnosti: léčbu za 5000,- strhnout nebo nechat být. Druhá dávala všelijaká mazání a chirurg mi strhnul levý nehet 3x a pravý 2x. Nepomohlo to. Třetí doktorka odsouhlasila postup té druhé. Nakonec jsem dostala léky (Nizoral), poté ještě něco (oboje svinstvo na játra) a mazala jsem. Nic nepomohlo. Doktorka rezignovala a řekla, že zbývá jen ocet. Ale chodte smradlavá do práce... Teď se mi to už rozšířilo i na nehet na palci u ruky. A máte pravdu v tom, že to BOLÍ! Žádná doktorka mi to nevěřila. Boty mám o číslo větší s pohodlnou špičkou, lodičky jsou pro mě utrpení. Navíc mě nebolí jen nehet, ale celý palec, to jsem lítala po všech možných doktorech, když přišli na to, že mám v prstu cystu, tak to přešlo. Rozšířilo se mi to ale i na druhou nohu a taky na ten prst u ruky. Jsem zoufalá, snad ještě jednou změním lékařku (i když tu stávající všichni chválí, že je rozumná a pečlivá) a zkusím tu pulzní léčbu za 5000. Po 4 letech jsem se dopracovala k tomu, že ta první doktorka měla pravdu, jsem ve stadiu, kdy už nic nedělám, jen mám z toho depky. Budu ráda, když se mi ozvete, jak na tom jste, a jestli náhodou jste neobjevila něco "zázračného".
Dobrý den, je třeba provést pročištění organismu, nejlépe přírodními bylinnýmy prostředky. Máte-li zájem o bližší informace, napište mi na mailikcz@seznam.cz, poradím
AHoj
jsem ráda, že jsem narazila na tuto diskuzi. Mám podobný problém. Také se stydím za vzhleded svých dvou nehtů, které mi má kožní lékařka ošetřuje již několik let. Teď jsem těhotná a tak nevím, zda mi vůbec může předepsat nějaké léky s antibiotiky. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Představa, že mě začnou léčit až po porudu a kojení je hrozná.
Děkuji za odpovědi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.