Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Panna

Od: mmmary odpovědí: 22 změna:
mám takovej problém, poslední dobou mám strašný debky z toho, že mi bude brzo 18 a sem pořád ještě panna. Myslim, že všichni bezva kluci sou asi už dávno zadaný...*bzum*

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

anonym*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
tohle neres, moji pritelkyni bylo 21 a jeste byla panna. Podle me je to spise vyhoda nez duvod k depce. *smich*

dallda
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Taky bych to tak videl, urcite si staci jen pockat a ten pravy se objevi

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Já jsem rovněž toho názoru, že není kam spěchat. Hodně zdaru*frajer*.
ryba*
nic sa neboj toho spravneho stretnes. Je lepsie prist o pannenstvo s niekym koho lubis a zazit nieco nadherne ako len na sylu o to prist. Daj na mna.:)
soska*
Na to můžeš být vdnešní době jenom pyšná. Řekl bych,že ten který to zjiztí to nejspíš ocení.
jiny anonym
osone bych to na holce taky hodne ocenil... mimochodem brzy mi bude 20 a jsem na tom stejne *frajer* a je mi to uprimne fuk :) na holky bohuzel moc casu nemam *bzum*

luba2
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Neblázni, no a co? Na beton to pro tebe bude jednou výhoda, věř mi. Nikam nespěchej a určitě ho potkáš a bude to OK!

jendos
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Tak to je vážně hlupost depkařit,je to jedinečnost,kterou Ti spousta holek může a i musí závidět.Ani nevíš co to má za cenu.:)

a*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
tak z toho bych depku urcite nemel... me je 23 jsem panic a nemyslim si ze je to hendikep. Se svoji partnerkou ziju uz skoro tri roky a oba se na prvni milovani tesime, ale nespechame, protoze neni kam... nic ti neutece... a ver tomu ze kdyz si pockas o to lepsi to bude... :)

tero
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Taky si myslim ze se nemas z ceho nervovat.Me je treba 18 a nejen ze sem jeste panic, ale jeste sem ani nemel zadnou holku!Kdyz uz to s jednou vypadalo nadejne tak mi pad dala nehesky kosem a ted ani nelituju ze sem se s ni nic nezacal.Takze proste musis vydrzet.A hlavne se kvuli tomu netrap.Je to zbytecny:=)

bosonozka
doplnit odpověď
hodnocení

0x

No jasne je super byt panna

Ja byla posledni panna ve tride a kdyz se to stalo verejnym tajemstvim zacali se kolem me kluci vic motat a pohlizeli na me spis s obdivem nez jako na exota

Takze neboj neboj a opravdu to prijde...

Nakonec to muzes pojmou treba tak ze ty muzes byt kdykoliv jako tvoje kamaradky, ale ony uz nikdy nebudou jako ty (panna) uzij si to

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Mám už něco za sebou, a taky jsem nespěchal. O panictví sem přišel hodně po dvaceti a to čekání bylo krásný a moje první byla taky panna a nic jsme nezmeškali. Jak ostatní říkají, ten pravý bezva kluk určitě příjde, uvidíš. Nic se nemá uspěchat. Netrap se, mládí a vůbec osumnáctiny, jsou krásný věk tak si to užij. Budeš na to vzpomínat jako všichni.:)

ja2*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Přijít o to není určitě žádný problém,ale mít,to je strašně obtížné!

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Nikam nezpěchej. A popravdě bych řekl že plno bezva kluků je právě naopak nezadaný a čekaj na takovou jako jsi ty:)

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj,nic si s toho nedělej a buď spíš hrdá,že jsi ještě panna.Já jsem měl přítelkyni,bylo ji 29 a byla taky panna/už není/:).Hodně štěstí a lásky přeju.:)
hanca*

Vůbec nic si s tím nedělej, nech to času a ten to vyřeší, až potkáš toho pravýho, tak to půjde samo.Hlavně"neztrácej panenství"s prvním koho potkáš, jen proto, abys panna nebyla. Navíc v dnešní době je normální, že lidi mají první pohlavní styk později. Je to tím, že je svobodná společnost a spousta dalších věcí k poznání - výlety do zahraničí, lákavá studia, hodně dobrých koníčků, a taky si lidi o sexu radši leccos přečtou předem, teď už se i tato literatura vydává... V sedmdesátých a osmdesátých letech lidi o sexu četli prd a souložili a brali se tak brzo, protože jim nic jinýho nezbylo - jediný, co bylo trochu přijaltelný byla novomanželská půjčka a jediná svobodná zábava sex.

žíža
doplnit odpověď
hodnocení

0x

*srdce*Neboj je mi sice 14 a všichni okolo mě už sice panny nejsou. Ale ty věř,že jednou příjde někdo s kým budeš toužit být celý život. A teprve tehdy poznáš, že je jedno v kolika o to příjít.Málo kluků. Tak se okolo sebe podívej!*srdce*

karol*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Jéé, na svoje první vzpomínám hrozně ráda. A víš kdy se to stalo? Ve 21 letech. Když jsem si našla kluka, byl úplně nadšen! Byla jsem ráda že jsem to neuspěchala a udělala jsem to s klukem který za to stál. Ty se máš, já už to nezažiju*smich**frajer*. Užívej si toho.

kartacek*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Myslim ze se zbytecne stresujes. To co rikas neni pravda. Jen si pockej na toho pravyho. Stojito za to ver mi. :))
slecna*
neboj, pokud tě to tak moc trápí, tak zkus úlet, sex na jednu noc. take řešení, ikdyž úplně to krajní, takhle bys o to přece příjít nechtěla, že ne :) mně trápil opačný problém, přišla jsem o to zase moc brzy 14. Měla jsem plnou hlavu výčitek, určitě je lepší, když si počkáš, sex bude kvalitnější a bude se ti více libit. Nestyď se za to, spoustu kluků také láká, když holka přizná barvu a řekne, že je panna, zájem z klukovy strany se o tebe zvětší. Ne nadarmo se říká kdo si počká, ten se dočká :)

vodnář
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Vážně všichni co sem píšou maj pravdu, mě je 18 a táhne mi na 19 a ještě sem neměl sex a nějak mi to nechybí, někdy na to myslim ale taky myslim že jsou lepší věci třeba opravdová láska, přátelství a romantika, podle mě to je lepší než jedna"noc"

Dřív sem si to vyčítal že sem srab že sem ještě neměl v 18ti holku ale teď mi to tolik neva

věřim že najdu tu pravou a hodnou a sex bude až se nám(jí) bude chtít

hlídej si svoje pannenství budeš za to pak ráda:)

bigdick
::: cenzura admina (nechutné výrazy) :::

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma první milování

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]