mám takovej problém, poslední dobou mám strašný debky z toho, že mi bude brzo 18 a sem pořád ještě panna. Myslim, že všichni bezva kluci sou asi už dávno zadaný...
tak z toho bych depku urcite nemel... me je 23 jsem panic a nemyslim si ze je to hendikep. Se svoji partnerkou ziju uz skoro tri roky a oba se na prvni milovani tesime, ale nespechame, protoze neni kam... nic ti neutece... a ver tomu ze kdyz si pockas o to lepsi to bude...
Taky si myslim ze se nemas z ceho nervovat.Me je treba 18 a nejen ze sem jeste panic, ale jeste sem ani nemel zadnou holku!Kdyz uz to s jednou vypadalo nadejne tak mi pad dala nehesky kosem a ted ani nelituju ze sem se s ni nic nezacal.Takze proste musis vydrzet.A hlavne se kvuli tomu netrap.Je to zbytecny:=)
Ja byla posledni panna ve tride a kdyz se to stalo verejnym tajemstvim zacali se kolem me kluci vic motat a pohlizeli na me spis s obdivem nez jako na exota
Takze neboj neboj a opravdu to prijde...
Nakonec to muzes pojmou treba tak ze ty muzes byt kdykoliv jako tvoje kamaradky, ale ony uz nikdy nebudou jako ty (panna) uzij si to
Mám už něco za sebou, a taky jsem nespěchal. O panictví sem přišel hodně po dvaceti a to čekání bylo krásný a moje první byla taky panna a nic jsme nezmeškali. Jak ostatní říkají, ten pravý bezva kluk určitě příjde, uvidíš. Nic se nemá uspěchat. Netrap se, mládí a vůbec osumnáctiny, jsou krásný věk tak si to užij. Budeš na to vzpomínat jako všichni.
Ahoj,nic si s toho nedělej a buď spíš hrdá,že jsi ještě panna.Já jsem měl přítelkyni,bylo ji 29 a byla taky panna/už není/.Hodně štěstí a lásky přeju.
hanca*
Vůbec nic si s tím nedělej, nech to času a ten to vyřeší, až potkáš toho pravýho, tak to půjde samo.Hlavně"neztrácej panenství"s prvním koho potkáš, jen proto, abys panna nebyla. Navíc v dnešní době je normální, že lidi mají první pohlavní styk později. Je to tím, že je svobodná společnost a spousta dalších věcí k poznání - výlety do zahraničí, lákavá studia, hodně dobrých koníčků, a taky si lidi o sexu radši leccos přečtou předem, teď už se i tato literatura vydává... V sedmdesátých a osmdesátých letech lidi o sexu četli prd a souložili a brali se tak brzo, protože jim nic jinýho nezbylo - jediný, co bylo trochu přijaltelný byla novomanželská půjčka a jediná svobodná zábava sex.
Neboj je mi sice 14 a všichni okolo mě už sice panny nejsou. Ale ty věř,že jednou příjde někdo s kým budeš toužit být celý život. A teprve tehdy poznáš, že je jedno v kolika o to příjít.Málo kluků. Tak se okolo sebe podívej!
Jéé, na svoje první vzpomínám hrozně ráda. A víš kdy se to stalo? Ve 21 letech. Když jsem si našla kluka, byl úplně nadšen! Byla jsem ráda že jsem to neuspěchala a udělala jsem to s klukem který za to stál. Ty se máš, já už to nezažiju. Užívej si toho.
Myslim ze se zbytecne stresujes. To co rikas neni pravda. Jen si pockej na toho pravyho. Stojito za to ver mi. )
slecna*
neboj, pokud tě to tak moc trápí, tak zkus úlet, sex na jednu noc. take řešení, ikdyž úplně to krajní, takhle bys o to přece příjít nechtěla, že ne mně trápil opačný problém, přišla jsem o to zase moc brzy 14. Měla jsem plnou hlavu výčitek, určitě je lepší, když si počkáš, sex bude kvalitnější a bude se ti více libit. Nestyď se za to, spoustu kluků také láká, když holka přizná barvu a řekne, že je panna, zájem z klukovy strany se o tebe zvětší. Ne nadarmo se říká kdo si počká, ten se dočká
Vážně všichni co sem píšou maj pravdu, mě je 18 a táhne mi na 19 a ještě sem neměl sex a nějak mi to nechybí, někdy na to myslim ale taky myslim že jsou lepší věci třeba opravdová láska, přátelství a romantika, podle mě to je lepší než jedna"noc"
Dřív sem si to vyčítal že sem srab že sem ještě neměl v 18ti holku ale teď mi to tolik neva
věřim že najdu tu pravou a hodnou a sex bude až se nám(jí) bude chtít
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.