Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potrat

Od: luca* odpovědí: 6 změna:

Prosím poraďte mi někdo. Je mi 27 let, mému příteli 25 let. Chodím s přítelem 4 roky a tři roky spolu bydlíme. Před třemi lety jsem otěhotněla, přítel si nepřál abych si dítě nechala. Dělal mi zvláštní scény. Př.: ráno mi říkal jak mě miluje a ptal se jak se cítím jako těhotná, odpoledne mi se smíchem oznámil, že si mám vybrat nemocnici, kam půjdu na potrat. Nedalo se to vydržet. 14 dní mi dělal citovou houpačku, až jsem na potrat šla. Do té doby byl náš vztah relativně v pohodě. Já byla zamilovaná do něho a on do mě. Vždycky mi připadalo, že se o něho mohu opřít. Od potratu se změnilo vše. Neustále mi už 3 roky naznačuje že jsem k ničemu a jedná se mnou snad jako s nějakým kamarádem. Bez nadsázky musím říct, že mám moc ráda domácí práce, ráda se o někoho starám...Jemu je to ale asi stále málo. Ponižuje mě všude. Dělá mi scény na veřejnosti,... Potom se třeba uklidní a považuje celou věc za vyřízenou. Ve mě to ale zůstává a stále to"hlodá". Dokáže se mnou jednat jako se psem, a očekává, že já jeho jednání budu brát s úsměvem. Když se ale kvůli tomu naštvu, tak mi udělá scénu a třeba pět minut mě ponižuje a"tluče"mi do hlavy že nestojím za nic, že se umím jenom urážet a komandovat ho. Po každé hádce si říkám, že už to nemá smysl, ale potom to dopadne uplně jinak. Připadám si jako když někdo sedlá koně a snaží se"zlomit"jeho odpor a vydobít si jeho poslušnost.

Jsem na dně a nevím jak dál.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jestliže už vám to 3 roky neklape, celou tu dobu vás ponižuje co vás teda spolu drží? Vaše naděje, že se to možná jednou změní? Víte, na světě jsou i jiní než váš přítel.

koro
doplnit odpověď
hodnocení

0x
ahoj luca..
viem,ako sa citis,ja som v podstate v podobnej situacii,akurat som chlap..
mam holku ,ktora rada casto so mnou komanduje,a musi byt vecne ona na koni,ale mne sa to tiez nelubi, a preto uz dhsiu dobu spolu nezijeme a je to cele take divne..
nepisem ti preto,ze ta chcem zbalit,ale v podstate ta molja holka nieje schopna ani len pohnut prstom,furt by sa len paradila a na ostatne kasle,ja som pravy opak,vsetko upratujem,vysavam,periem,zehlim a ona nic,ty si taka ,ako ja,je to zvlastne,ked uz nic,tak by sme si mohli aspon mailovat a porozpravat sa tak otvorenejsie a hlbsie,ak mas ovsem chut...takze hore hlavu a nenechaj sa tyrat od toho bezcitu...korolang@atlas.cz

eva*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Pryč od něj a co nejdříve.
dallda
jj mam uplne stejny nazor pryc od nej, kdyz te nechce a dela ti same naschvyly, tak se urcite najde spousta lidi, ktery te budou mit radi a vazit si te a ne takhle. Nevim nektere lidi nechapu, jak se muzou takhle hnusne k nekomu chovat.
emma*
Je to těžké,ale skonči to s ním,a to opravdu zcela! Smaž ho ze života,přestan se s ním výdat,zbav se všeho s ním spojené..Radím ti dobře! Můžeš s ním zůstat,za deset let zjistit,jak te podvádí,budeš pořád neštastná,ale budeš ho porad milovat aveřit v zázrak..Zničila by sis tím život a pokud s ním zůstaneš,a on tě jendou opustí,už se neodpoutáš! Bude tě užírat myšlenka,že tys mu dala vše,že ses mu objetovala,že jsi tolerovala jeho chování a že on tě odkopl..Takový člověk jako on je toho schopen.. Jsem dcera matky,která takhle trpí a říkám ti, vykašli se na život s ním (hlavně na děti sním!To jsou největší chudáci) a jdi začít žít jinak,dokud se ještě odpoutat psychicky můžeš!Najdi si lepšího- najdi si opravdové štěstí!
al bunda*
Přidávám se k ostatním. Pryč od něj a čert ho vem! Hodně štěstí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma potrat

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]