Nejste přihlášen/a.
Pokud konzervativní léčba nepřináší zlepšení, nezbývá než přistoupit k operaci. Cílem chirurgického výkonu je odstranění jizevnatě změněné tkáně v místě úponu šlach natahovačů zápěstí, denervace (zbavení nervového zásobení ) laterálního epikondylu pažní kosti a uvolnění úponů natahovačů. Operace se provádí většinou ambulantně nebo při krátkodobé hospitalizaci a lze ji po dohodě s pacientem provést v místní či celkové anestezii. Po operaci se přikládá sádrová fixace na doby 4 týdnů.
Léčba tenisového lokte akustickou rázovou vlnou se provádí na ortopedické ambulanci Třinec-Vendryně unikátním přístrojem Evo Tron,léčba je jednorázová!, probíhá ambulantně v lokálním znecitlivění , úspěšnost cca 95%,sportovní zátěž je možná už 3 týdny po ošetření ,kompletní informace na www.tenisový-loket.cz
Tenisový loket mám také. Absolvovala jsem dva obstřiky a nic. Investovala do rázové vlny (5x) a taktéž nic. Takže teď už čekám na tu "vyšší moc", která mi snad časem po rázovce přinese úlevu. Na operaci se mi v mých letech tedy moc nechce. Jo, a ještě jsem se dala na pojídání tabletek jucca, prý způsobují očištění organismu ,ale je to na delší dobu. Doufám a věřím. Ale kdyby někdo přišel ještě s nějakou radou, zkusím ji, neboť loket se ozývá každý den. A noste při zátěži pásku, bez ní by mi ruka asi už dávno upadla.
Nisla
ahojky
já sem šťastně vyléčenej z tenisovýho lokte samoléčbou už asi 2 roky. Podle mně jde o to začít ruku co nejvíc prokrvovat a změnit jednostranné zatížení -detailně jsem vše co jsem zkoušel popsal na svůj blog tak se koukněte a popřípadě okomentujte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.