Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tenisový loket, rehabilitace nepomohla

Od: skorpion* odpovědí: 8 změna:
Mám tenisový loket a je to dosti bolestivé. Absolvoval jsem rehabilitaci elektro+sono ale nic se nezlepšilo. Nemáte někdo nějaké informace o jiných léčebných metodách či postupech. Děkuji za každou informaci.Pavel.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x

handsurgery.cz/...

Pokud konzervativní léčba nepřináší zlepšení, nezbývá než přistoupit k operaci. Cílem chirurgického výkonu je odstranění jizevnatě změněné tkáně v místě úponu šlach natahovačů zápěstí, denervace (zbavení nervového zásobení ) laterálního epikondylu pažní kosti a uvolnění úponů natahovačů. Operace se provádí většinou ambulantně nebo při krátkodobé hospitalizaci a lze ji po dohodě s pacientem provést v místní či celkové anestezii. Po operaci se přikládá sádrová fixace na doby 4 týdnů.

vašek
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Tenisový loket byl několik let mojí noční můrou. Absolvoval jsem několik vyšetření a následných rehabilitací - všechno bez sebemenšího pozitivního výsledku. Už jsem byl rozhodnutý podstoupit operaci, vše ale změnila návštěva ORP centra v Praze Dejvicích. Absolvoval jsem čtyři aplikace rázové vlny a bolesti jsou pryč. Vřele můžu doporučit. Myslím, že když nepomůže rázová vlna, tak už jen operace nebo vyšší moc.

charge
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Zdravím Vás.jsem třetí den po operaci,která byla ambulantní v místním znecitlivění,za hodinu a půl jsem byla doma.První dva dny mi malinko otekly prsty,ale je to téměř nebolestivé,jen si musím dávat pozor na to,abych nic nebrala do ruky,tím,že to téměř nebolí,to k tomu svádí.Mám asi 6 stehů,vážně si nestěžuji a ruku mám jen v elastickém obvazu.Samozřejmě,že je brzo říkat,jak operace pomohla,zda bolesti při zatížení zůstanou,ale jak říkám,samotná operace i první dny po ní,jsou procházka růžovým sadem,alespoň pro mně.Přeji brzské uzdravení

doky*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Léčba tenisového lokte akustickou rázovou vlnou se provádí na ortopedické ambulanci Třinec-Vendryně unikátním přístrojem Evo Tron,léčba je jednorázová!, probíhá ambulantně v lokálním znecitlivění , úspěšnost cca 95%,sportovní zátěž je možná už 3 týdny po ošetření ,kompletní informace na www.tenisový-loket.cz

nisla*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Tenisový loket mám také. Absolvovala jsem dva obstřiky a nic. Investovala do rázové vlny (5x) a taktéž nic. Takže teď už čekám na tu "vyšší moc", která mi snad časem po rázovce přinese úlevu. Na operaci se mi v mých letech tedy moc nechce. Jo, a ještě jsem se dala na pojídání tabletek jucca, prý způsobují očištění organismu ,ale je to na delší dobu. Doufám a věřím. Ale kdyby někdo přišel ještě s nějakou radou, zkusím ji, neboť loket se ozývá každý den. A noste při zátěži pásku, bez ní by mi ruka asi už dávno upadla.

Nisla

ondra*

Byl jsem 6x na rázové vlně v Říčanech u Dr.Zemana,který má na lokte speciální sondu a jsem bez obtíží

Ondra

marne
hodnocení

0x

ahojky

já sem šťastně vyléčenej z tenisovýho lokte samoléčbou už asi 2 roky*smich*. Podle mně jde o to začít ruku co nejvíc prokrvovat a změnit jednostranné zatížení -detailně jsem vše co jsem zkoušel popsal na svůj blog tak se koukněte a popřípadě okomentujte.

achiles.blog.cz/...

No, ono je to individuální. Já jsem před pár lety absolvoval operaci lokte pravého (a to po několikaletém kurýrování mastmi, el.šoky či injekcemi atd.), protože nepomohlo opravdu nic. Jsem opravdu ryzí pravák, ale i tak se nyní utkávám se stejným problémem na ruce levé. Zde je třeba doporučit jediné - nečekat, až se bolest dostane do fáze nesnesitelnosti...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma tenisový loket

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]