Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předkožka s žaludem

Od: birkoff* odpovědí: 9 změna:
Vypadá to, že mi trochu přirostla předkožka k žaludu. Nevíte někdo co s tím? Můžu to odtrhnout?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Hele, samo to jen tak nepřiroste. Člověk se s tím už musí narodit a pak se to řeší chirurgicky. Zajdi na urologii. Tam se ti mrknou na ptáčka.

lomaks*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Asi pětiletýmu klukovi to kdysi pediatr odtrhával. Ale raději si to nech udělat odborně, určitě záleží na rozsahu srůstu a bude to chtít i grif.

kačatko*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Také je možné, že ti pod předkožkou vznikl zánět. V tom případě rychle šupej k doktorovi, jinak po čase nepůjde předkožka stáhnout a můžeš si podat ruce s obřízkou.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Málo informací. Kolik ti je let a z čeho usuzuješ na svůj dojem. Specifikuj v kterém místě máš dojem, že došlo k srůstu. Netřeba se upejpat, mám dojem, že to tu zajímá více lidí.

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Už sem to tu myslím někde radil. Koupat v heřmánku, louhovat a namáčet a lehce zkusit. Jinak mazat k doktorovi, máš ho na celej život*stop*
kikic
Nestrkal jsi ho do výfuku?

soldik*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Myslím,že tenhle problém jsem už někde zavětřil a trhá se to. Prostě předkožku přes žalud rychlím pohybem. Ale ne sám! Zajdi na urologii! A neotálej

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Ufff jen ne proboha zadne rychle pohyby*stop*
Jak psal kdosi vyse, chtelo by to upresnit.

Sla ti nekdy v pohode pretahnout, neboto mas od narozeni?

Pokud ti drive sla a pak jsi zanedbal hygienu a prirostlo to, rozhodne bych to nezkousel nasilim.
Tepla vana, masticky, hermanek a pomalu zkouset. Pokud se to nezlepsi, tak hned sup k doktorovi na urologii. Nejspis ti to zkusi utrhnout.
Mam jistou zkusenost (rozepisu nize), takze bych trval na znecitlivujici masticce.
Nanese se na misto zakroku, pul hodky se pocka a muzes tam drivi stipat a stebou to nehne :).

Pokud to mas od narozeni, jediny reseni je skalpel.
Bud pomuze pouhe nariznuti uzdicky (frenuloplastika) nebo je nutna castecny nebo uplna obrizka.
Ja absolvoval zminenou frenuloplastiku. Anestezie je mozna, bud vyse zminena masticka (neni hrazeny pojistovnou, doplatek tusim 800,-Kc:() nebo injekce (ano presne tam kam myslite).

Ja jsem byl hrdina, prece nevyhodim 800 z vokna a sel do injekce. Ted uz bych to vzivote neudelal.
Nikdy bych si uz na neho nenechal sahnout nicim vostrym *smich*. Kdybych nebyl na tom stole prikurtovanej tak jim pri te injekci utecu voknem pryc. Zakrok uz je po umrtveni brnkacka. Dva stehy. Nejakej pudr aby to nekrvacelo, pretahnout zpet a za hodinku sem sedel v aute a jel domu. Po zhruba mesici jsem uz opatrne zkousel sexovat *frajer**smich*. Je to uplne o necem jinym, neboli to, vydrzim vic, manzelka spokojena takze parada.

doplnit odpověď
hodnocení

0x
je to asi fimóza to neni nic vážnýho navštiv lékaře kerej tě pošle na malinkej výkon a za pár dnů budeš spokojenej

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma předkožka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]