Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex s umělou vagínou

Od: malypindour* odpovědí: 5 změna:

Jsou umělé vagíny hygienické (i když se ejakuluje dovnitř)?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, myslím, že když to nebude jeden výrobek určený k použití pro celá kasárna nebo ubytovnu (tedy, putovní kus) a občas se i propláchne alespoň pod pumpou, tak by žádná pandemie nastat nemusela. Zřejmě to bude i bezpečnější, než opakované návštěvy pochybných ženštin (které pod pumpu ani nedostanete). Zdravím!

doplněno 23.11.14 10:15:

babajaga - tak, to jsem rád, že Vás to pobavilo. On je to dotaz typu: "Šťoural jsem se hřebíkem v uchu a najednou je ticho - proč?"

doplněno 23.11.14 10:40:

tesyk - on tam není zase takový rozdíl mezi PC a tím druhým zařízením - snad jen, že PC se nemusí umývat .

doplněno 23.11.14 11:40:

ladinpraha - tak, to je super. A tu hudbu znám - myslím, že to zpíval nějaký černoušek.

Bene, už dlouho jsem se takhle nezasmála! *haha* Jaga

tesyk*

Teda Bene, já čumím. Ty Vaše znalosti, od PC, přes auta až k umělým vagínám. Vy jste toho musel tedy v životě hodně prožít, takových zkušeností. :-D

hodnocení

0x
A nejde k tomu stáhnout návod? Předpokládám po použití umyjte a vysuste, popř kondom?

buss
hodnocení

0x

Panic 31. Ono by asi bylo vhodné ji umýt, jako cokoliv jiného, výměna prádla ...

doplněno 23.11.14 11:26:

Co soulož se ženpu, která by se měsíce nemyla?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma umela vagina

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]