Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravna punčoch

Od: wydra® odpovědí: 4 změna:

Pamatujete si někdo na opravny punčoch, kde vam vytahali puštená oka? Nemužu takovou už nikde najít i když jsem z Prahy. Ono takové drahé, samodržící punčochy vyhodit kvůli jednomu očku se mi nechce, zašité je to ohavné, nevíte někdo jestli to ještě někde dělají? myslím by to bylo velice užitečné! Napište mi, předám dál, dik! Michala

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý večer,jestli je ještě někde nějaká opravna punčoch nevím,ale já si kdysi koupila speciální háček v galanterii a opravovala si je sama.Je to sice náročné na oči,ale výsledek stojí za to.

lidka*
hodnocení

0x
Růžena Majerová - Oprava punčoch
Provádění oprav punčochových výrobků a prádla.

Kontaktní údaje:

Adresa:Lipky 941, 549 41 Červený Kostelec

Telefon: +420 491 462 311
doplněno 27.11.08 18:01:

Našla jsem jenom dvě adresy, toto je jedna z nich, zkuste se domluvit, zda by se to vůbec vyplatilo opravy posílat?
doplněno 27.11.08 18:05:

A to je ta druhá adresa, kterou vyhledávač uvedl: E-mail: galajana@atlas.cz

hodnocení

Velmi dekuji, ja to zkusim. Hledala jsem na netu loni v Praze, adresu nasla, ale uz tam nikdo nebyl, davno zruseno. Ten hacek, co zminuje kolegyne vyse, ten jsem mela, premyslim o nem ho sehnat nekde, protoze ty samodrzici puncochy se mi fakt nechce vyhazovat. Jestli neco sezenu, dam sem vedet. Super server!

kejki3

Měla jste s jazýčkem, nebo bez? Mám jehly s jazýčkem, cca 2mm je šířka háčku. Ale nemá to ten zobáček na jazýčku, co mívali ty správkové. Obr. cs.wikipedia.org/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma punčochy

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]