Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obřízka - mám na ni jít?

Od: mike® odpovědí: 4 změna:

Zdravím Vás, s přítelkyní jsme si říkali, že bych se mohl jít zkrášlit k doktorovi, že bych si nechal udělat obřízku. Jenže mám pár otázek. Ptám se hlavně Vás chlapy. Není to nepříjemné, když je žalud celý a pořád obnažený? Mám strach, že by mi to vadilo. Také se chci jen zeptat: předkožku si přetáhnu, to jo, ale někdy to jde hůř, myslíte, že by mi pomohl ten heřmánek? Díky MOC

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

0x

Asi takhle, domnívám se, že jde o zvyk a určitě bude snadnější hygiena, ale za jakou cenu! a s tím problémem s přetahováním si zajdi k lékaři, určitě bych neexperimentoval doma, teda pokud to je akutní...

hodnocení

0x

Jde o odstranění fimozy a čím dříve to podstoupíš, tím dříve budeš spokojený.

maxdorf.cz/...

honza123*
hodnocení

0x

heřmánek je na nic. máš zuženou předkožku a stim by ti měl poradit urolog. měl jsem taky tento problem a řešil jsem to obřízkou a je to v pohodě. citlivi to není a v sexu je všechno v pohodě. Tenkrát jsem si našel zajímavé stránky na internetu a nejvíce mi pomohly tyto : mujweb.cz/.... Samotný zákrok je v pohodě. umrtvení je lokální a za půl hodinky jdeš domů. nejhorší je, když to přichází k sobě. to si připrav spoustu zmražené zeleniny. a taky budeš hrozně blbě chodit, tak si vem raději dovolenou cca3-5 dní. to ještě bude trochu citlivý a bude to trochu bolet. po zákroku budeš muset čistit ránu od nečistot a nějakéhosi svinstva heřmánkovýn vývarem. Dělal jsem to pár dní až pak jsem objevil desinfekční masti s hojivím účinkem a ty mi pomohli víc, než ten heřmánek. v podstatě za dva dny bylo vyščištěno a zahojeno. Nelituji toho, že jsem do toho šel i za tu bolest po zákroku. Kdybys chtěl něco dalšího vědět, tak se zeptej.

kimi*
hodnocení

0x

manželka si taky přála abych měl holého žaluda tak jsem se nechal obřezat co nejvice to šlo je to úplná paráda jak normálně tak při sex,na pohledy v sauně cizích žen jsem si už zvikl a udělal jsem si piersink v žaludu cínku kolmo dolů a teď je žena úplně spokojená jdi do toho a té prědkožky si nech vzít co to jen půjde

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma obřízka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]