Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás, s přítelkyní jsme si říkali, že bych se mohl jít zkrášlit k doktorovi, že bych si nechal udělat obřízku. Jenže mám pár otázek. Ptám se hlavně Vás chlapy. Není to nepříjemné, když je žalud celý a pořád obnažený? Mám strach, že by mi to vadilo. Také se chci jen zeptat: předkožku si přetáhnu, to jo, ale někdy to jde hůř, myslíte, že by mi pomohl ten heřmánek? Díky MOC
heřmánek je na nic. máš zuženou předkožku a stim by ti měl poradit urolog. měl jsem taky tento problem a řešil jsem to obřízkou a je to v pohodě. citlivi to není a v sexu je všechno v pohodě. Tenkrát jsem si našel zajímavé stránky na internetu a nejvíce mi pomohly tyto : mujweb.cz/.... Samotný zákrok je v pohodě. umrtvení je lokální a za půl hodinky jdeš domů. nejhorší je, když to přichází k sobě. to si připrav spoustu zmražené zeleniny. a taky budeš hrozně blbě chodit, tak si vem raději dovolenou cca3-5 dní. to ještě bude trochu citlivý a bude to trochu bolet. po zákroku budeš muset čistit ránu od nečistot a nějakéhosi svinstva heřmánkovýn vývarem. Dělal jsem to pár dní až pak jsem objevil desinfekční masti s hojivím účinkem a ty mi pomohli víc, než ten heřmánek. v podstatě za dva dny bylo vyščištěno a zahojeno. Nelituji toho, že jsem do toho šel i za tu bolest po zákroku. Kdybys chtěl něco dalšího vědět, tak se zeptej.
manželka si taky přála abych měl holého žaluda tak jsem se nechal obřezat co nejvice to šlo je to úplná paráda jak normálně tak při sex,na pohledy v sauně cizích žen jsem si už zvikl a udělal jsem si piersink v žaludu cínku kolmo dolů a teď je žena úplně spokojená jdi do toho a té prědkožky si nech vzít co to jen půjde
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.