Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozvodové papíry

Od: nicoll* odpovědí: 5 změna:

Ahojky,

najde se někdo, kdo by mi poradil, jak napsat rozvodové papíry, co vše k tomu potřebuji? Jsem vděčná za každou radu. Díky moc Nicoll

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Radím zajít za advokátem.

al bunda*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Zdravím Nicoll,

souhlasím s"milem", tohle je třeba nechat advokátům, tady je kutilství velmi nerozumné.

Jinak se daří?

Hezký den.

nicoll*

Přeji krásný den,

daří se skvěle...

A co se tyče mého manžela...jsem ve stavu nenávisti...

takže se snažím určovat pravidla, a zatím mi to vychází. Už jsem mu dala i podmínku, že si nepřeju aby se s ni děti stýkali...a koneckonců dcera mu řekla sama, že dokud bude s ní, tak k němu nikdy nepůjde...s mého přítele bere jako nejlepšího kamaráda, tolik jsem se bála, aby ho přijala, a přijala ho tak skvěle, že jsem za to moc ráda. Otázka jestli to děti bez něj zvládnou , je vyřešená jednou pro vždy.

Opravdu jste mne moc podržel, ač jen radami... poslouchal jste Díky moc

Nicoll

al bunda*

Bylo mi ctí a potěšením..., koneckonců moji e-mailovou adresu znáte, občas o sobě dejte vědět.

Hodně zdaru.

Jiří

wikion
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Můžete zkusit zde: poradte.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma rozvodove papiry

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]