Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

První sex pro oba - nejde nám to

Od: selendra* odpovědí: 9 změna:

Ahojky, mám takovy problem.. Já a můj pritel se pokousime uz hodne dlouho o milovani, ale jaksi nam to "nejde". Ani jeden z nas jeste s nikym nespal a to je prave asi ten problem. Nevim co by jsme jeste mohli zkusit, zkouseli jsme ruzne polohy, proste..jak bych to rekla, no, zkratka jsem porad panna...Prosim, poradite nam neco, co by jsme meli jeste zkusit?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

macka80*
hodnocení

2x
Pokud to správně chápu,tak se příteli nedaří do vás vniknout?Jestli je to tak,mohlo by to znamenat že nejste dostatečně uvolněná,a rada jak to udělat? Zkusila bych zajít na skleničku,klidně něčeho ostřejšího ,alkohol bourá zábrany a hned budete uvolněná jak se patří a příště to nebude problém
Ale na sklenicku jedine v pripade, ze vam jiz bylo 18 *stop*
Alkoholem bych to moc neresil. To neni cesta. To je jenom berlicka. Nenutte se do toho. Az to prijde, tak to pujde samo. Nic vam neutece. Udelejte si peknej vecer, vykoupejte se spolu ve vane plne peny, venujte se hodne a dlouze vzajemnemu mazleni a to by v tom byl cert, aby to neslo.
vosikac*

Aby tomu odbouravani zabran pak ten alkohol nebyl nutnosti...kdyz ji to vyjde...*bzum*

sasdax*
hodnocení

1x

Je to taky otázka věku. Kolik Vám je?

divokepaze*
hodnocení

0x

Na tyhle věci je nejlepší www.sexus.cz

Tam ti určitě poradí... hlavně se zeptej ve k tomu určené rubrice.
GL

minie*
hodnocení

0x

Ahoj, tak tenhle problém trápí mně a mého přítele taky, takže vím, o čem mluvíš, není to nic příjemného. Ach jo, kde je chyba...?

Jak radí ostatní posilnění alkoholem...zkoušela jsem to, ale mě to nepomohlo.

Přeju hodně štěstí :)

martina30*
hodnocení

0x

Co si pujčit kazetu a kuknout na nějakou erotiku a nebo pokud máte internet tak se kuknout na erotická videa...

hodnocení

0x

Přijd za mnou,já ti s tím poradím.Ne vážně zkuste orál,pomalu a dlouze připavit pak to půjde.

tosi*
hodnocení

0x

kdysi davno jsem mel naprosto stejny problem. nijak jsme se do toho nenutili. pomohl oral a poloha, kdy je kluk nahore. ac se to treba vubec nezda, je to tak opravdu nejjednodussi:). na sexus.cz se da najit spousta opravdu dobrych rad, take doporucuju. rekl bych to takhle: pokud jde dovnitr jeden prst, tak tam pujdou i dva a kdyz tam jdou dva, tak pujde i penis. v pripade, ze nejde ani jeden prst, bude potreba asi pomoc lekare (ale zalezi taky na veku). jinak je to o duvere a uvolnenosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na první sex
Otázky na téma první sex
Otázky na téma sex jak na to

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]