Nejste přihlášen/a.
Spadla jsem a ošklivě si natloukla ruku,myslela jsem,že to přejde a dávala si ledové obklady /celou noc a část dne/. nepřešlo to.Na chirurgii mě takový mladounký doktůrek napsal ,že mám kontuzi a doporučil ledovat,dal mi jen šátek.Žádnou dlahu nic,prý je teplo .říkala jsem,že mi to moc bolí a že ledování mi nepomohlo dosud,tak i teď najednou taky nepomůže.Prý na snímku nic nevidí a mám přijít za 3 dny,pak mi kdyžtak dá dlahu.Bolí mi to jako čert,obklady jsou samozřejmě na prd,navíc si připadám odbytá.Nemáte někdo zkušenost,co s tím?
Je pravděpodobné, že jste si ruku pouze narazila. Ono to ale obvykle je bolestivější než zlomenina... ostatně o tom svědčí i diagnostika onoho mladého lékaře - je to vlastně pohmožděnina... buďte trpělivá.
No ta bolest je .Neudržím v té ruce nic.Asi je to o psychice,měla bych pocit ,že mne ta dlaha njak znehybhila ruku a jaksi se to hojí.Takhle mám pocit,že mi nevěří a dokonce mám strach,že mne požene do práce.To fakt nevím,co bych dělala,pracuji na lisu a ruce potřebuji rozhodně zdravé obě.Myslíte,že mám trvat na té dlaze.On mi tam napsal,že mám v případě potíží přijít i dříve a že ev. dají tu dlahu.
zkusím tě podpořit. není to tak dlouho a měl jsem ošklivě naraženou ruku (v zápěstí), na pohotovosti mi s ní doktor zakroutil, že jsem málem "umřel". Ukrutná bolest. rentgen take neukazal nic zvlastniho. 2 dny to bolelo ukrutně a pak se to pomalu zlepšovalo. V noci jsem spal s mrazenou zeleninou a 2 ibalginy. Ty pomohly asi nejvíc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.