Nejste přihlášen/a.
Ahojda,
Ja se svym partnerem jsem mela podobny problem. Poprve jsem s nim spala kdyz mi bylo 19 a nemela jsem zadne zkusenosti on mel - trochu. Hodne jsme se o tom bavili nebot chtel aby se mi to libilo a abych si to uzila. Ja jsem si to sice poprve moc neuzila, ale to ze se snazil mi dalo hodne. Mela jsem stejny pocit...Chci si to uzit proc to nejde...Zacali jsem uplne od zacatku..Zjistovali jsem co se nam libi a pak to prislo samo. Je mozne, ze tvuj pritel si veskutecnosti neuziva to co delate, nebot se poradne nestopori. Musite najit souhru toho aby jste oba byli na stejny vlne a uplne to chteli. Pokud on neni tak aktivni zeptej se ho co se mu libi a co chce aby jsi udelala. Sem tam pomuze kdyz ukazes co se ti libi svemu partnerovi a to ho muze dostat do dobre nalady. Myslim ,ze je dulezite aby jste se o tom bavili, pokud nema zajem se o tom bavit a resit situaci...Mozna, ze je orientovany na stejny pohlavi a nevi to. Musis sama zjistit jak to chces resit, jak je to pro tebe dulezity a co od vaseho vztahu ocekavas.
Hodne stesti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.