Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co má být první - láska nebo sex?

Od: emogirl odpovědí: 10 změna:
čau lidi,poraďte ať vím víc názorů. Mám hrozný dilema... Co myslíte,je lepší se napřed s klukem vyspat a pak se do něj zamilovat nebo napřed se zamilovat a aš potom sex?
Máma tvrdí že napřed zamilovat,ale zase neráda bych abych se třeba zamilovala a pak abych zjistila že ho má malýho nebo že je k ničemu...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tox232*
hodnocení

0x
Copak láska je o tom jak ho má kdo velkýho? Takovouhle otazku může napsat jenom blbá holka najdi si plyšáky a přemejšlej o tom co jsi sem napsala.Kolik ti je let?
emogirl
hodnocení

O tom sem přemýšlela a na nic sem už nepřišla.Poradna je snad od toho aby mi někdo poradil když to nevím.A co je ti do toho kolik mi je?s tebou do postele stejně nepudu tak ti to může být jedno *stop*
No ne mě zajímalo proč naši tvrdí že poprvý to má být z lásky? a když nebude a bude to z lásky až popátý tak co se stane?
výtka
Upozornění od sys maverick 03. 04. 2008 00:08:19
A copak tě Tox chce že se takhle bráníš?

jabraka*
hodnocení

0x

Svatá prostoto!

Nejprve žij svůj život a najednou ti vše bude jasné.To dilema je úplně na posledním místě.

JABRAKA

hodnocení

0x
pokud budeš do někoho zamilovaná bude ti jedno i kdyby žádného neměl...

smradata
hodnocení

0x
Nejdřív ať ti ukáže vercajk,aby jsi věděla, jestli se do něj můžeš zamilovat.

zuzana*
hodnocení

0x
Holčino zlatá, neděláš si z nás náhodou"šoufky", tím dotazem? :))Poslechni raději rmaminku...

hodnocení

0x
Tohle neni otázka do zdejšího fóra, hodí se to na zpovědnici nebo podobné velmi záživné weby.

hodnocení

0x
No a co ten kluk? Necheš se mu taky napřed raději ukázat ať ví do čeho jde? Jestli se vůbec má cenu s tebou zahazovat?
Měla by jsi se raději zase vrátit k panenkám a sex a city nechat na dobu až pochopíš, že tvůj dotaz je naprosto stupidní.
emogirl
hodnocení

On mě už viděl,a nechci se chlubit ale tak sem se mu líbila že mi nabíd 10 000 za otpanění a ještě mě zadarmo zaučí... máma o tom nechtěla ani slyšet ale ona je ještě středověká tak chci názor někoho normálního.. Proč bych měla čekat na ňákou lásku? A mám slíbený že to nevykecá takže se nikdo nic nedoví..
aha, tak to uz tady jednou bylo... uzaviram diskuzi!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na první sex
Otázky na téma první sex

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]