Přátelé, rád hraju karty na PC. Ještě jsem však neviděl hru žolíky na internetu v nějaké nabídce her. Budu vděčný za každý tip či odkaz k této hře. Co se týká kanasty ta již v PC hrách je ale v angličtině a není patrné o jaký druh kanasty jde. Pokud by někdo věděl o kanastě v češtině a z návodem budu rád pokud mi o tom dá vědět. Chtěl bych také touto cestou poděkovat všem, kteří se podílejí na těchto stránkách, protože si myslím, že mají smysluplné poslání a jsou velmi dobré. Také děkuji všem, kteří mi již v minulosti podali pomocnou ruku. Přeji hodně zdraví a dobré vůle. Prosím o případnou odpověď na můj e-mail: milan.havir@sezna/...
Zdravim, o zolikach nevim, ale urcite se vyradite se hrou SOLSUITE 2005. Vice karetnich her jsem v zivote nevidel a mozna tam bude i zolik (ale fakt nevim)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.