Nejste přihlášen/a.
Ahoj, přečetl sem si tu celou tu debatu o tom propojování a došel sem k závěru že si tu naznačoval něco o wifi routeru což mam já. Wifi už mi nevyhovuje, protože...to tu nebudu rozpitvávat. No a koupil sem si lan kabel a píchnul to do routeru kam je bodnutej i kabel z toho PC na kterém je ten pevný (stabilní net). Ale nejde to. U sebe sem zkoušel to měnit jako to moje IP ADRESS->to sem tam napsal tu svojí pak masku co tam je s nulou na konci a nakonec výhozí IP nedy to druhé s o číslem menším nebo větším, zkušel sem to rošádovat, ale stále nic. Opravdu si nevím rady, prosim poraď/te mi děkuju moc Honza.
775930502 to je moje tel. číslo protože s tohodle psaní to moc nepobírám a pletu se, nebo můžu případně poslat qip nebo skyp, ale raději se obracejte prosím na e-meil tam vám vždy odepíšu a pak to můžem vyřešit po telefonu, děkuji a brzo se ozvěte!
Tuto debatu sem četl mezi maverickem a jaromirem89 nebo jak to bylo a velice mě to zaujalo neboď mam stejný problém
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.