Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak psát ve Wordu vertikálně

Od: 2874® odpovědí: 4 změna:
prosím poraďte mi někdo jak můžu psát v progtamu microsoft word 2003 vertikálně!?! potřebuji si udělat leták s útržky a nejde mi to a nejde*bum*Díky moc

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Tohle jde jednoduše udělat přes WodrArt. Stačí si ho aktivovat (panel nástrojů WodrArt) kliknutím pravým tačítkem myši na volnou šedou plochu v horní části Wordu.
hodnocení

díky to jo, ale nenapsal jsem to přesně! potřebuji to napsat normálně horizontálně a pak text na útržcích otočit vertikálně abych měl více útržků vedle sebe!§§ díky čus
Budeš si muset vybrat z těch 5-ti předdefinovaných šablon pro vertikální směr textu a případně si ho upravit dle sebe. Udělej ty útržky rovnou vertikalní a neotáčej je.
Ještě si můžeš změnit otočení stránky.

ve Wordu me to taky nenapada, v Excelu by to bylo snadne. Ale to co mi nejde takhle resim tim, ze dany list prozenu tiskarnou 2x. Tj prvni ten vodorovny text a pak jeste jednou dotisknu vertikalni.

Predstavuju si, ze delate takove ty letacky, kde jsou dole telefonni cisla na odtrzeni. Pak by 2 fazovy postup byl resenim.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma vertikalne

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]