Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gelové nehty na nohou

Od: dtula odpovědí: 9 změna:
ahojky ;), prosím máte někdo vlastní zkušenosti s gelovými nehty na nohou? Je stejný postup jako na rukou (primer, gely, doba v lampě atd.), nebo se dělají nějaká zvláštní opatření, hlavně hygienické? Slyšela jsem, že se gelové nehty na nohou neporučují, ale nevím proč. *nevi*Předem moc děkuji za odpověď? *klik*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

elena*
hodnocení

0x
já hlavně nechápu proč by se měli na nohou dělat,příjde mi to jako zbytečná blbost. Ale řekla bych že se dělají stejně...nehet jako nehet.

ditula
hodnocení

Proč by se měli dělat? francouzká manikůra na léto, proto, vypadá to nádherně! Tak prosím ne odpověď proč by se měli dělat, ale radu? Tohle mi teda moc nepomohlo.

7tecek*
hodnocení

0x
Ahojky!gelové nehty mám na nohou a udělala jsem je i pár ženským a je to super,na léto je to moc fajn a vydrží to víc a delší dobu než na rukou, desinfekci taky dávám i primer úplně stejně to dělám jako u rukou,i stačí míň vrstvičky gelu, ale to je individuální, proč se nedoporučují jsem neslyšela.Mě se to moc líbí a osobně doporučuji
ditula
hodnocení

Ahojky, moc děkuju za odpověď, určitě to na léto zkusím, vypadá to nádherně.
adelajda*
Gelové nehty na nohou jsem si nechala také udělat a opravdu to vypadá báječně.Jako zbytečnost mi to rozohdně nepřijde,v pantoflích to vypadá báječně.Já osobně nemám moc hezké nehty na nohou a tohle je skvělé řešení.Také doporučuji:)
ditula
Ještě jsem se chtěla zeptat, když se nehty na nohou hodně třebí, jestli nevíte, zda se tenhle problém dá tímhle vyřešit? Moc děkuji za odpovědi *hej*
adelajda*
Podle mě se to vyřešit úplně nedá,protože po sundání gelových nehtů jsou ty tvoje potom dost oslabené a nějakou dobu trvá,než je dostaneš do formy,ale po tu dobu,co nehty budeš mít udělané to problém částečně vyřeší...

mondy
hodnocení

0x

Gelovky na nohou se nedoporučují do uzavřené obuvi, ze zdravotního hlediska by se rozhodně neměly dělat na zimu. Nehet se tlakem může poškodit v lůžku. Něco jiného je, když se dělají zdravotní korekce.

Obecně by se gel na nohy měl dělat na krátké hodně zpilované nehty. Nelepí se tipy, nehty se pouze potahují gelem. Nedělám "c", nehet nechávám spíš plochý, aby v obuvi moc nevadil. Postup a časy v UV lampě jsou stejné jako, když se dělají ruce, řídí se to gelem.

lilya
hodnocení

0x

ja robim tiez gelove na nohach a je to velmi pekne,upravene.potahujem nechty pedi gelom ,ktory je na nechty na nohach a nechty su kratke.na leto je to super.do uzavretej obuvi uplne nakratko,alebo vobec.tipy davam iba ak je necht na palci zdeformovany alebo inak poskodeny.musi byt ale zdravy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma nehty na nohou

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]