Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firma na štukování v Praze - reference

Od: brice84 odpovědí: 1 změna:
Ahoj,
chtěl bych si nechal vyštukvoat pokoj v panelovém domě. Jedná se omístnost 17m2 (cca 30m2 stěn). Na internetu jsem narazil na hodně firem, ale spíše by mne zajímala nějaká reference z Prahy, nebo okolí.
Potřebuji sundat původní hrubý štuk a nahodit nový. Po zkušenostechz ložnice to radši npřenechám odborníkům, protořže za tu námahu mi to nestojí :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Panelové stěny bývají nahozeny cementovým štukem,který drží velmi dobře.Ovšem na některých místech se stává,že panel nebyl odmaštěn a slabá vrstva štuku odpadá.Osobně bych ti doporučil vyspravit a vyrovnat zdi finální stěrkou a pak vytapetovat.Lze použít tapety Perstrukta nebo Raufaser,ty po nalepení vytvoří stejnoměrně strukturní povrch,který se vymaluje běžnými postupy.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak na štukování
Otázky na téma štukování

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]