Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tatramatka - nenapouští vodu v programu

Od: babisa odpovědí: 2 změna:
Mám starou pračku Tatramat, vrchem plněná.Při posledním praní, když pračka má napuštět vodu na aviváž, pračka vodu nenapustila. Pračka je sice stařešina, ale jinak je v dobrém stavu.Při odšroubování přední strany, všechny drátky zapojeny.Prosím mohl by mi někdo poradit.Nerada bych se s ní loučila.Předem děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

jestlize pracka na zacatku prani vodu napousti, tak me nenapada nic jineho, nez rozbity programator. Coz je skoro nejdrazsi polozka v pracce... Jestli je to staresina a nejsou na ni ND, tak to budete muset zkousnout nebo se s ni rozloucit. co si mysli ostatni?

NB: pokud ma pracka vice nez 10let bylo by moudre poridit si novou. Spotreba vody a elektriny bude 2-4x nizsi :)

vestanko*
hodnocení

0x
Měl jsem dříve podobný problém. Zkuste vyčistit membránu ventilu na vstupu vody do pračky (případně oba máte-li přívod studené a teplé) a profoukněte hadičky. Musí se oddělat boční plech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma tatramatka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]