Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zazdění geberitu

Od: polis* odpovědí: 5 změna:
prosím vás.koupil jsem si geberit a firma mi ho nainstalovala na zed s tím že si ho obezdiju sám.Jenže podle návodu to absolutně nejde.žádný vysvětlivky jenom obrázky.nevíte kde by se k tomu dal sehnat podrobnější návod?díky za odpověd.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rr3
hodnocení

0x
Me to normalně zazdili ytongem 5cm. Fotky mohu poslat.
polis*
hodnocení

jj diky to jsem udělal taky tak doufám že to vydrží.:)

hodnocení

0x
pokud vám to dělá problémy, není to náhodou geberit za sádrokarton? pozná se to podle dvou rozpěr, které se vysunují do stran. z modrého profilu. a ještě- co vám nejde?
polis*
hodnocení

díky za odpověď,už jsem ho obezdil itongem.mě jde celkem všechno jen občas nevim jak začít.:).

hodnocení

0x
Použí přímo GEBERIT ve vyhledavači seznam.cz!Najdeš tam technologii pro všechny situace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zazdeni geberitu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]