Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OCTOMILKY

Od: krize odpovědí: 15 změna:

Dobry den, chci se zeptat jestli jste nekdo mel problem s octomilkama...takovy ty maly musi pootvory, co za boha nejdou dostat z baraku..a jaxte to resili..odjedu na tri dny do skoly a mam jich plnou kuchyn, nikde nenechavam jidlo, roji se z kose, takze ho pravidelne á tri dny vynasim, ale ty maly hajzli sou tam porad...celkem mi z toho hrabe. PROSIM POMOC jaxe mam zbavit tech doternejch much? diky jaja

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Asi to ale nebudou octomilky.Myslim si ale,že vysypat koš jednou za tři dny taky neni zrovna echt.Jak ty potvory vypadaj?
krize
hodnocení

normalni octomilky, maly hnedy svine s kridlama...brali sme to ve skole, jsem si jista ze sou to voni...

a maj krvave rudy oka...sou to dablove...to sem si jista...ale proc furt zijou nechapu..

myslis, ze teda mam vynaset kos denne:? to nekdo dela?

Hele fakt dělá,ale já sem tu už profláknutej,tak mi to nemusíš věřit.
krize
hodnocení

hmmm...no dobre...zkusim to...ale i tak, ted mam kos vynesenej, umytej, cela kuchyn je nalestena, bez mini drobecku...na to sem zase uchylna ja...delam ve zdravotnictvi, takze mam strach ze vsech mikroorganismu a podobnejch blbosti, ale ty mouchy tady vsude litaj! a nechtej umrit...a takhle uz je to par tydnu...pokazdy se vratim domu, vsechno pretru desinfeknimi ubrousky, jidlo mam neustale v lednici bo tak maximalne chleba se mi vali v osatce, ale v papirovym pytli...takze kdyby nekdo vedel co s tim, uvitam to vsema dvaceti...
A jak to vypadá s kytkama? Kolik jich máš? Neni to od nich?A kde to vlastně je?Popiš prostředí.
krize
hodnocení

mne ani trava neroste...kytky nepestuju

je to pouze v kuchyni, na polickach, ve spizi, nad dvermi, specialne tedy kolem odpadkoveho kose...tam vsude kdyz projdes...se zviri hejno minimusek...a jak rikam, zijou tu se mnou uz par tydnu...nevim jestli se me snazej dostat z baraku, ale zacinam z nich mit opravdickou depresi.

styx*
Dal bych si pozor co do koše vyhazuju říkáš že lítaj odsud. Já jsem si několikrát tyhle potvory přinesl s hroznovým vínem.
Když řikáš z koše...pokud nemáš v koši pytle tak je začni používat,celý pytel pak vyhodíš a je to- koš zůstává potom čistý...
Mám dojem,že ty mušky pozřely krizi právě před tejdnem*smich* už se neozvala

pavel2*
doplnit odpověď
hodnocení

0x

Octomilky se množí zásadně tam, kde zůstane delší dobu něco vlhkého a výživného. Nejčastěji z těch květináčů. Ale jestli je nemáš, tak bych se podíval, jestli ti něco nepadlo za kuchyňskou linku nebo do jiného nepřístupného prostoru. A nebo jestli ti třeba nekape sifon nebo nezůstává jinde trvale mokro.

ukulele*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj, tipuji to na zakutálené jablko pod kuchyňskou linku. Koš na odpadky bych dal do vany a postříkal ho domestos sprejem, kup si ho, nebo si ho udělej doma do rozstřikovače nalij domestos a vodu v poměru 1 : 1, řádně protřep a nastříkej na koš zvenku i zevnitř koše. Opláchni teplou vodou. Častěji a důkladněji větrej... a ještě jedna rada na závěr, kup si v květinářství takové ty žluté lepící lapače, na ně se chytne všelijaká havěť

doplnit odpověď
hodnocení

0x

Tady je článek o octomilkách, který potvrzuje slova ostatních - tedy opravdu byt zbavit všeho, na čem mohou tyto potvůrky vegetovat...

bydleniprokazdeho.cz/...

mil®
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Šel jsem na ně s biolitem, je jich míň, ale pořád nějakou vidím. Zrovna mi jedna leze po monitoru.

uursik
hodnocení

0x
sice je to staré téma, ale super, octomilky mám, hlavně v kuchyni - žádný špinavý koš - nic - dělali jsme rekonstrukci - všechno pryč, jenom čestvě vybílené stěny a ty svině si tam lítali a lozili po čerstvě umytém okně - fuj hnus, bestie jedny. Jedině - chodit a tleskat. - tlesk tlesk tlesk

hodnocení

0x
Udělal jsem letos na podzim takovouhle zkušenost: Na chalupě jsem nasbíral ovoce (převážně hrušky). Co jsem přivezl, dal jsem do spíže - a v tu ránu tam byly! Sněd jsem jednu a ohryzek hodil do koše - hned byly v kuchyni. No nevím, jestli mají nějaký"internet", nebo to říká sousedka sousedce, ale za pár dní to vypadalo, asi jako u tebe. Nejotravnější je, když ti lítaj před monitorem! No přišel jsem na to, že je neobyčejně lákaly ty nahnilý hrušky! Koš jsme vynášeli častěji a jak se hrušky snědly, octomilky se ztratily. *ua*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma octomilky

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]