Nejste přihlášen/a.
Dobry den, chci se zeptat jestli jste nekdo mel problem s octomilkama...takovy ty maly musi pootvory, co za boha nejdou dostat z baraku..a jaxte to resili..odjedu na tri dny do skoly a mam jich plnou kuchyn, nikde nenechavam jidlo, roji se z kose, takze ho pravidelne á tri dny vynasim, ale ty maly hajzli sou tam porad...celkem mi z toho hrabe. PROSIM POMOC jaxe mam zbavit tech doternejch much? diky jaja
normalni octomilky, maly hnedy svine s kridlama...brali sme to ve skole, jsem si jista ze sou to voni...
a maj krvave rudy oka...sou to dablove...to sem si jista...ale proc furt zijou nechapu..
myslis, ze teda mam vynaset kos denne:? to nekdo dela?
mne ani trava neroste...kytky nepestuju
je to pouze v kuchyni, na polickach, ve spizi, nad dvermi, specialne tedy kolem odpadkoveho kose...tam vsude kdyz projdes...se zviri hejno minimusek...a jak rikam, zijou tu se mnou uz par tydnu...nevim jestli se me snazej dostat z baraku, ale zacinam z nich mit opravdickou depresi.
Octomilky se množí zásadně tam, kde zůstane delší dobu něco vlhkého a výživného. Nejčastěji z těch květináčů. Ale jestli je nemáš, tak bych se podíval, jestli ti něco nepadlo za kuchyňskou linku nebo do jiného nepřístupného prostoru. A nebo jestli ti třeba nekape sifon nebo nezůstává jinde trvale mokro.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.