Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, prosím radu pro kamaráda , neví čím natřít plechovou střechu už natřenou,ale někde se mu odlupuje barva, tu by vybrousil a neví čím natřít, aby to drželo. Poradíte, moc za něho děkuji.
Zdravím, za mě na střechu raději syntetiku, viz: bal.cz/... . Hustagrund je dobrý, ale docela drahý, ale jedním natíráním uděláte vrstvu jako kdybyste natírali 2-3x.
Ahoj. Jen pro jakou si informaci. Já jsem před asi 22 lety natřel fungl nový1 m široký pozinkovaný oplechování kraje střechy Polyesterovou barvou. Po celou dobu to docela drželo, jen se to tak nějak časem začalo odmývat. Ale nerezavělo to. Jinak jsem na veškeré plechování použil červenohnědou barvu 3v1. A dal jsem ji dvakrát. Dobře to drží i na jemné rzi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.