Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava štuku vs vlasové trhliny

Od: digi* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, zedník mi v kuchyni štukoval stěnu. Zřejmě nanesl moc silnou vrstvu štuku což způsobilo popraskání na mnoha místech velkým množstvím vlasových trhlinek. Zedník je teď k nedostižení a já nevím so s tím mám udělat. Je možné na tento štuk nanést flexi lepidlo, vyhladit a pak finální stěrku nebo se ten štuk musí nějak obouchat a nanést znova?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

8976*
hodnocení

0x

vzak bych filc znovu navlhčil - pořádně, a rozfilcovat, trhliny ze zacelí, potom vápnem štětkou 2x a na to třeba malbyt...hezký den

hodnocení

0x

Já bych vzal finiš pastu, nebo jak radil Sifo.

použij stěrku nebo nějaký šlehaný tmel apod...otázka je jak je to velká plocha a velikost těch prasklinek...řešení je kupa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma oprava štuku
Otázky na téma šlehaný tmel

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]