Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Renovace dveří

Od: jaja5 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den. Potřebuju zrenovovat interierové dveře v paneláku, nechce se mi je jen přelakovat, nevíte o nějaké technice, jak se dají ze starých udělat "Nové" za málo peněz? Díky .

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

slonbonjohn*
hodnocení

0x

Já to řešil samolepící folií s imitací dřeva, vypadá to uspokojivě, levnější varianta je papírová tapeta s potiskem, ale tu je pak potřeba přelakovat bezbarvým lakem.

jaja5
hodnocení

Slyšela jsem o fládrování, nemám teda tušení na kolik by to přišlo peněz, nemáte s tím zkušenosti? Ta tapeta mně taky napadla, ale mám obavy, že namá příliš dlouhou životnost.

lm®

My jsme také použili samolepicí tapety,prodloužilo to životnost dveří o cca 10 let.Měli jsme tmavě hnědou tapetu,normálně jsem to myla ,žádný problém.Ač předtím bez zkušeností podle návodu jsme to slušně zvládli.Až loni nám "ježíšek" koupil dveře nové.Určitě se tapet nebojte,je to levné a rychlé.

jabraka*
hodnocení

0x

Já osobně preferui Tapetu DC-FIX-Je potřeba Koupit tapetu typu DOOR.Je dvonásobné tloušťky a odolněší k poškození.Dveře e třeba obrousit,připadně vytmelit většý díry.Zahnuté okraje ještě poistit sponkovačkou.Jinak existují firmy,které udělaí ze starých veří skoro nové speciální folií.

JABRAKA

jaja5
hodnocení

a jak vyřešit staré lišty kolem skel u dveří se skleněnou výplní?

al bunda*

Novými lištami. dají se koupit i v barvě použité fólie.

K renovaci dveří - nové obvykle vyjdou laciněji...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma fládrování

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]