Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stříkání finální stěrky?

Od: gerrik* odpovědí: 5 změna:

Potřebuji vytmelit stěny celoplošně, v návodu finální stěrky je že se dá nanášet i stříkáním, nevíte jakým způsobem, co je na to potřeba za přístroj :)?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miralis*
hodnocení

0x

nevim cim se to strika, ale videl sem na stavbe borce, jak to nanasel takovym tim plechem s madlem :D a jel jak masina... mel to uz pripraveny v takovych kyblech (asi standardni stav) a udelal celou mistnost snad za dvacet minut :)

Horsi to ale pak bylo s brousenim... bordel z toho je neuveritelnej... vysledek pak ale stoji za to ;)

jabraka*
hodnocení

0x

Ještě jsem neslyšel,že by se finálky stříkaly.Ani nevím,zda by to šlo.Natáhnout finálku širokým hladítkem není problém,pokud je zeď hodně suchá,dá se maličko naředit vodou,aby šla roztírat.I když jsi nešikovný a nepodaří se to perfektně uhladit,po zaschnutí se lehce přebrousí,nejlépe brusnou síťkou.Zeď je pak jako sádrokarton.

JABRAKA

gerrik*

Fakt je to v návodu, mám vnitřní vyrovnávací stěrku od Soudalu. Ještě dotaz, kde je výghodnější koupit velké balení, ve stavebninách nebo hobbymarketech? To stříkání by nebylo zlé, stejně jako plnič u lakování aut :). Ale nic, budu muset ručo fučo, faktem je že to jde pěkně.

al bunda*

Porovnej si ceny - moje zkušenost je taková, že hobby markety jsou dražší.
Hezký den.

jabraka*

Finálka Rokofinal,je 15 kg za 255 Kč.

Je i v balení větším,ale těch 15 kg stačí na dvě stěny běžného obýváku.

Finálka Primalex je 8 kg za 155 Kč

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma finální stěrka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]