Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

LED potkávací světla - jsou dobré?

Od: michalll* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, máte někdo zkušenosti s LED potkávacíma světlama?Mají lepší svítivost nebo jen vzhled? Dnes jsem si koupil zatím jen parkovací a jsem spokojen...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zalezi jake myslis. Pokud LED potkavaci pro denni sviceni, tak ty se pouzivaji hlavne kvuli nizsi spotrebe a dobremu zviditelneni vozu. Nizsi spotreba je vyrazna, tudiz se vyplati.
Pokud mas na mysli klasicka potkavaci a treba i dalkove svetla s LED i pro nocni sviceni tak Ty jsou jednoznacne lepsi ve vsech ohledech nez klasicke halogeny nebo i nez xenony.
Vyssi svitivost, daleko vyssi zivotnost, mnohem nizsi spotreba, jednodussi nez xenony, diky vyssi teplote barev svetlo podobne dennimu vice nez u xenonovych.
Ovsem tyhle svetla o kterych pisu jsou celkem palka. Treba na Audi R8 stoji jako priplatek 95000,-.
michalll*
hodnocení

Mám na mysli tyhle nhtuning.com/...

Ale ty sou jenom do zadnich svetel. Vis o tom?
Ja myslel, ze mas na mysli predni osvetleni, jelikoz zadni parkovaci a potkavaci svetla jsou ty sama. Tudiz tam uz si psal, ze LEDky mas.
michalll*
hodnocení

Aha tak díky...Pomohl jsi...*placni*

8976*

naprostý a vyčerpávající souhlas

doplněno 14.10.08 08:19:

s axusem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma potkávací světla

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]