Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opel - často svítí kontrolka řízení motoru.

Od: jarmik* odpovědí: 2 změna:

Otázku kladu trochu předčasně, protože teprve to půjdu řešit do servisu. Ale stejně by mě zajímalo, pokud by někdo měl zkušenost s tím samým.

Mám Vectru B (už šestým rokem) a skoro od počátku se mi rozsvěcí kontrolka řízení motoru. V návodu píšou, že to něco může být nebo taky ne. Většinou to po chcípnutí zhasne. Když jsem něco opravoval, tak už jsem o tom v servisu mluvil (ale zrovna neměli počítač na měření), a ten chlapík říkal, že měl sám Opla, snažil se to vyřešit, a moc neuspěl. Ale taky nemá pocit, že by se dělo cokoliv vážného.

Zajímavý je, že mě se to rozsvítí skoro vždycky, ale když půjčím auto tátovi, tak jemu se to nerozsvítí nikdy. (Že jezdim blbě, to vím, ale až tak...*hi*)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

chabr*
hodnocení

0x

To může mít asi 50 příčin načíst*plac*

kikic
hodnocení

0x

Nepij před jízdou*smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kontrolka motoru

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]