Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Favorit-jehličkové ložiska poloosy

Od: xstanax® odpovědí: 7 změna:

Potřeboval bych poradit ohledně ložiska na poloose. Měnil jsem přední tlumiče a vypadla mi poloosa. Všechny jehličky ze třech ložisek se mně vysypaly. Našel jsem je skoro všechny a pracně poskládal. Jen na jednom ložisku chybí jedna jehlička. Je to velká závada? Můžu chvilku jezdit než seženu jiné? Nevím jestli to bude někdo vědět, přesto děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

2x

Závada to sice velká je ale na chvíli by to mělo jen zvýšit hlučnost ložiska.Ale skutečně je to nouzovka a na malé rychlosti.Určitě je nutno vyměnit celé ložisko,doplňovat chybějící jehlu z jiného ložiska je nesmysl.

JABRAKA

hodnocení

Tak to bude asi dost velkýprůser. Vysypaly se mně všchny tři, jehličky se mi smíchaly dohromady, takže je budu muset vyměnit asi všechny tři? Takže, tím, že jsem si vyměnil tlumiče sám a uštřil za práci v servisu, jsem si naopak "vydělal", že budu muset koupit ložiska. Je to starší favorit a už se mi do něj nechce vrážet moc peněz, Nemáte představu, kolik takové ložiska asi stojí? Děkuji.

al bunda*

Pochopil jsi to naprosto správně. Ale nová ložiska asi pořídíš relativně lacino a příště si jistě dáš větší pozor. Doporučil bych síť servisů autokelly, prodávají i "neznačkové" díly. Už jsme to tu probírali.
Hezký den.

hodnocení

Díky za rady.

ger
hodnocení

0x

Pane kolego, není to problém. Dočasně lze jezdit bez jedné jehly v jednom ložisku bez problémů, ale jehly jsou jednotlivě ke koupi za směšnou cenu v síti THORN.

Emil.

hodnocení

Díky za radu. Bylo mně sděleno automechanikem, že klidně můžu bez té jehlička jezdit, prý by se nemělo nic stát. Jezdím bez ní, není to ani hlučnější, jezdím bez problémů.

davidhavel*

Otázak je jak dlouho... ložisko (sada) mě na Golfa II stálo 900 bez daně.. nic moc :( A tlumiče mám v háji, tak jsem zvědavý, jak dlouho bude ložisko ok... ach jo, ta stará auta...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma poloosa

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]