Dobrý den, velice bych potřebovala poradit. Před časem mi začalo zlobit auto( octavia, 1997, 1.6 ) Špatně startovalo. Poté nešlo nastartovat už vůbec a zjistili jsme, že byla špatná baterie a tudíž jsme koupili novou ( stejný typ ) ale auto stejně nestartuje vůbec. Kontrolovali jsme pojistky , ale ty jsou v pořádku. Nevíte prosím, čím by to mohlo být? Do servisu se mi dávat nechce...Není možné, že auto potřebuje po výměně baterie na diagnostiku? Díky moc za odpověď. Monika
Nestartuje je nicneříkající. Točí se startér nebo to nedělá vůbec nic? Může to být uchcané, svíčky špatné a kdo ví co ještě. Viděl bych to opravdu nejlépe na servis...
modixi*
každopádně díky moc za odpověď, startér se normálně točí, jen to prostě nenaskočí, uchcaný to není,,,když se tam dala nová baterka tak auto začalo blikat...ještě možná imobilizér...ale v tom se fakt nevyvznám...
Tak je asi přerušenej přívod paliva a možná za to může ten imobilizér. Takže do servisu
al bunda*
Čip (nebo co to je) k imobilizéru bývá součástí klíčku od auta - stalo se mi před časem, že mi vypadl, pak jsem zaboha nemohla auto nastartovat a nevěděl jsem proč. Zkusil bych náhradní klíč (originál), nebo vyměnit třeba baterii v klíčku, pokud tam je ovládání centrálu a kdoví, čeho ještě. Hezký den.
modixi*
aha, to je blbý, tohle je právě originál a centrál mám vyřazenej z činnosti, nemám ho v klíčku Já spíš myslela jestli tam nemohlo něco zkratovat kvůli tý špatný baterce ...ale co?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.