Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nestartuje mi auto - výměna baterie

Od: modixi* odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, velice bych potřebovala poradit. Před časem mi začalo zlobit auto( octavia, 1997, 1.6 ) Špatně startovalo. Poté nešlo nastartovat už vůbec a zjistili jsme, že byla špatná baterie a tudíž jsme koupili novou ( stejný typ ) ale auto stejně nestartuje vůbec. Kontrolovali jsme pojistky , ale ty jsou v pořádku. Nevíte prosím, čím by to mohlo být? Do servisu se mi dávat nechce...Není možné, že auto potřebuje po výměně baterie na diagnostiku? Díky moc za odpověď. Monika

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Nestartuje je nicneříkající. Točí se startér nebo to nedělá vůbec nic? Může to být uchcané, svíčky špatné a kdo ví co ještě. Viděl bych to opravdu nejlépe na servis...
modixi*
hodnocení

každopádně díky moc za odpověď, startér se normálně točí, jen to prostě nenaskočí, uchcaný to není,,,když se tam dala nová baterka tak auto začalo blikat...ještě možná imobilizér...ale v tom se fakt nevyvznám...

mil®
Tak je asi přerušenej přívod paliva a možná za to může ten imobilizér. Takže do servisu *palec*
al bunda*

Čip (nebo co to je) k imobilizéru bývá součástí klíčku od auta - stalo se mi před časem, že mi vypadl, pak jsem zaboha nemohla auto nastartovat a nevěděl jsem proč. Zkusil bych náhradní klíč (originál), nebo vyměnit třeba baterii v klíčku, pokud tam je ovládání centrálu a kdoví, čeho ještě.
Hezký den.

modixi*
hodnocení

aha, to je blbý, tohle je právě originál a centrál mám vyřazenej z činnosti, nemám ho v klíčku :( Já spíš myslela jestli tam nemohlo něco zkratovat kvůli tý špatný baterce ...ale co?:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma nestartuje auto

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]