Zjistil jsem, že mám 14 dnů propadlou STK, musím odvézt auto na podválu nebo mohu jet po vlastní ose? Do STK to mám cca. 3km. Nebude problém na STK, když přijedu s autem?
Kdy přesně propadla? Ještě v srpnu nebo už v září? Pokud v srpnu, tak je to v pořádku, tak platí covidová výjimka a je to prodloužené o 7 měsíců. Pokud září - tak jak píší ostatní.
Normálně jeď. Mě takhle jednou zastavili policajti na druhym konci republiky, měl jsem TK propdlou o dva měsíce, ale fakt jsem si toho nevšiml. Takže klasická etuda "ježišmarjá já jsem takovej idiot, já si toho nevšiml (což byla pravda), tak mě hoši zastřelte, protože takovouhle pokutu mojí manželce doma nevysvětlim, ta si určitě bude myslet, že jsem byl někde za děvkama a ty dva litry utratil v bordelu..." No nic, hoši se zasmáli, řekli ať si to koukám dát do pořádku a já frčel dál...
na stk je jim naprosto fuk jestli prijedete po vlastni ose, nebo to tam snese vrtulnik, tak stejne jim je jedno jestli technicka plati jeste pul roku nebo je 2 roky propadla
Pokud má vozidlo propadlou TK, neznamená to nutně ze je technicky nezpůsobilé provozu a naopak pokud ma platnou TK neznamená že je technicky způsobilé...takže asi tak, jel bych po ose, nikdo to řešit nebude a když bude tak přijmout pokutu pouze za neplatnou TK nikoliv za nezpůsobilé vozidlo. Uplně legálně jedině na podvalu. Dokud jste o propadle technické nevěděl tak jste jezdil všude a byl v klidu.
xenofob
já tazateli i tobe doporučuji zaplatit si týden - dva teorie v autoškole
to že máš ŘO nemusí nutně znamenat že jsi dostatečně způsobilý k řízení vozidla, protože neovládáš základní pravidla a neznáš své ( řidiče) zákonné povinnosti a ještě se tím veřejně chlubíš
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.