Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fusion fuelsaver, síla magnetů

Od: laco48 odpovědí: 13 změna:

Fusion fuelsaver - Jaká je síla magnetů v gausech?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Už jsem to tu jednou psal.

Po zakoupení jednoho jsem ušetřil 10%. Zakokupil jsem jich dalších 10 a dal za sebe. Nyní mi to při jízdě palivo vyrábí - jenom občas musím vyčerpat a prodávám to dál.

Je to super věc.

A jestli chcete, nakreslím vám k tomu 2 - 3 certifikáty.

Pokud jste dal 10 saverů za sebe, každý s úsporou 10%, tak výsledek je 0.910 = 0,348
Takže nejezdíte zadarmo, ale zhruba za třetinu.

11 - jeden jsem měl, dalších 10 koupil - tj. 11 *smich*

ale ten jeden byl s jinou barvou - takže se to násobí 2 !

@jethro: Nepochopil ...

ale jo.. jenže u nesmyslu matematika nefunguje - co se logiky týče... Ten první ušetřil 10%, další už 20%... je tam jiný systém v úsporách *smich*

jdukolem

Spousta spokojených

vasestiznosti.cz/...

hodnocení

0x

To se zeptejte výrobce... Ale pravděpodobně to ani neví, protože si je velmi dobře vědom, že jeho vynález je naprostý nesmysl na tahání peněz z blb*ů ;)

hodnocení

0x
Já si myslím že 6. Ale nejsem si jist.
doplněno 30.11.18 14:46: Tak mě ještě napadá, že by to šlo přesně změřit na měřiči síly magnetů. Měli by ho mít v každé zkušebně magnetů.

hodnocení

0x

do 100ky bych za to dal, ale ne 1200.

kanka
hodnocení

0x

Může se ozvat někdo,komu toto zařízení něco šetří? Za dobu co jej mám /2 měsice/ jsem neušetřil ani 1 litr. Spíš naopak. Kanka

A kolik jich máš? většinou jich mají víckolem deseti a palivo musí čas od času z nádrže odsát,aby nevytékalo ven na vozovku...

vlastik58

Kolegové, nedělejte si z těch šetřílků legraci. myslím že stačí když si uvědomí, že naletěli. ale stejně jsem se dluho tak nezasmál nad vašei komentáři. díky.*haha**smich2*

hodnocení

0x

No, kdyby jsi náhodou ušetřil pomocí magnetů, byl by jsi první na světě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma fuelsaver
Otázky na téma fusion fuelsaver

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]