Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fusion fuelsaver - recenze

Od: slavo* odpovědí: 32 změna:

Nyní jsem četl tento příspěvek na Fusion fuelsaver

Jaký je na to váš názor?

Fusion fuelsaver - recenze

32 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

adal*
hodnocení

3x

Dlouho jsem se tak nenasmál *smich*

abuda

proč už 3 měsíce je reklama na tuto blbost ve všech info na Seznam.cz?

dokonce nutí na odkazech jiných produktů firem solidních!

no jo prachy za reklamu této blbosti Seznamu nesmrdí!

nebo Seznam.cz nemá profíky na takové hoaxy<<<

jaroslavstefl

Dobrý den !

Nechal jsem FUSOIN FULSAVER testovat v Hradci Králové přímo u firmy, která prodává osobní automobily a VYŠLA SPOTŘEBA = STEJNÁ JAKO BEZ JEHO POUŽÍTÍ

JE TO PODVOD A TAHÁNÍ PENĚZ Z KAPES ZÁKAZNÍKŮ !

Jaroslav Štefl

Jardo, děkujeme, to bychom bez Vás a vašeho testu nevěděli ;)

hodnocení

2x
Chyták na lidi
Vyhozený peníze
Nesmysl
Neublíží ale ani nepomúže
Vyber si co chceš *smich*
pierre

Fyzikální podstatu to má. Kyslík je diamagnetický (přitahuje ho magnet) a ve vzduchu je kyslíku kolem 20%. Pokud by se tedy podařilo palivo zmagnetizovat zajistí se tím že se ke kapkám paliva bude přitahovat kyslík a ne ostatní nehořlavé složky vzduchu. Tím se zajistí lepší prohoření paliva a v ideálním případě se zvýší účinnost spalování až o 4 %. Bohužel běžné palivo není feromagnetické, takže je nelze zmagnetizovat. Fungovat to bude pouze speciálním palivem. Když už by přecejen chtěl někdo s magnety experimentovat, tak není třeba kupovat fuelsaver, ale stačí koupit neodymové magnety za 30 korun, udělají tutéž službu. Svého času se to dokonce používalo u závodních aut po zavedení restriktorů. Restriktor je trubka, kterou může protéct jen omezené množství vzduchu, takže se vyplatilo dát na vstup sání vzduchu magnety. Kolem sání se prohnala spousta vzduchu a magnety z něj vytahovaly kyslík. Do sání se tak dostal vzduch obohacený o kyslík. K více kyslíku se dá přidat více paliva a je vyšší výkon.

praivo*

pierre: Nesmysl. Kdyby byl kyslík diamagnetický, tak by ho magnet odpuzoval, ne přitahoval. A vytvořit tak silné magnatické pole, aby mohlo alespoň nějak ovlivnit vzduch v sání motoru, je prakticky nemožné, zejména s permanentními magnety. chemistry.stackexchange.c/...

hodnocení

1x
Já tomu věřím, to samozřejmě musí fungovat.
Nabízím Vám zaslání dvou magnetů za poloviční cenu.
Jedna sada magnetů=úspora paliva 30%.
Čtyři sady magnetů a palivo se Vám v nádrži bude množit a je potřeba ho čas od času odlévat do kanystrů, jinak hrozí protržení nádrže.

joudic*
hodnocení

1x

vsimnete si, ze ta stranka nema zadny kontakt, nic :) je to jen dojici web, v podstate chytry napad, mozna neco takoveho taky zkusim rozjet. Co ale prokazatelne funguje je Shell fuel save s aditivy, opravdu najedu o dost vic km, tankuju vzdy, kdyz jedu nekam daleko.

doplněno 10.11.18 21:06:

whois: Michau Enterprises, Ltd. Chytron, 26 Street, Office 21 P.C. 1075 Nicosia, Cypr

kdakal
hodnocení

1x

Tenhle magnet na palivovou hadičku tady proběhl už někdy před 23 lety.

hodnocení

0x

No, dva magnety si dokážu sehnat podstatně levněji.

Pokud to však má šetřit palivo, tak TOHLE je bohapustý podvod

Asi něco takového jako je free energy

hodnocení

0x

Slovy herce p.Zindulky v seriálu-"to je totální békovina!"

Nevytváří žádné odpadní plyny. Znamená to, že výrazně prodlužuje životnost pístních kroužků- to jako plyny zhoršují funkci pístních kroužků? Já žil v přesvědčení ,že kroužky se opotřebovávají třením při pohybu pístů ve válci .Jiank co se pak děje s palivem když se nevytváří ŽÁDNÉ ODPADNÍ PLYNY-palivo tam neshoří ale vyteče?Už konec kontrolky «Check Engine» ("Zkontrolujte motor"), která se rozsvítí zejména při nízkém množství zbývajícího paliva a neúplném spalování. nevím ale ta kontrolka se rozsvítí při nízkém stavu paliva? divné,asi to u některých takhle funguej? A proč pak mají všechna auta ještě palivoměr s kontrolkou krezervy?,Několikrát jsem dojížděl skoro na výpary a kontrolka nesvítila,až do vyjetí všeho paliva a zhasnutí motoru.neúplné spalování? nevím nejsem motorář ale spíše bych řekl nedokonalé nebo špatné spalovaní (špatná svíce,tlaky ve spalovacím prostoru, špatně rpozprášená nafta...)

Ještě poslední dopnění -takové různé "zazračné" přípravky a prostředky se periodicky vyskytují MINIMÁLNĚ od púoloviny let 70,kdy jsem si udělal ŘP na "písta" a krapítek se začal zajímat o motorismus.Už Tehdy ve světě motorů se o takových blbostech psalo.

break

nejenom tření, ale i tlak při hoření působí na pístní kroužky, především na kompresní...

ja1

A čo si predstavujete pod takým pojmom pístní kroužky kompresní? *sok*

Pístní kroužky jsou těsnící a stírací.;)

break

máme pravdu oba.Dělí se na těsnící a stírací.Od vršku pístu ty dva jsou těsnící a spodní je stírací.Kompresní, polostírací a stírací...oba těsnící jsou namáhaný tlakem při spalování, ale nejvíce vrchní-kompresní...

break
hodnocení

0x

už jsem to viděl i v praxi...maník to měl na octavii TDI, podle jeho slov to funguje...

měl jich tam od filtru snad šest párů, podle mejch propočtů by mu měla vytejkat nafta z víčka nádrže...buhužel místo na přívodu je měl na vratce...

vernon
Je to stejný nesmysl jako HHO. Taky mnozí přísahají že to funguje. Je to ale jen placebo efekt...

ja1
hodnocení

0x

Hm, tohle si pamatuju že koupil kdysi před 20 - 25 lety kamarád na svoji Škodu 120, na otázku jak si představuje magnetování benzínu odpověděl že to prý má fungovat a že ušetří.:-D

Nic nového pod sluncem, jen oprášili staré šméčko.

lumir

Osobně to vidím takto: Dříve se vyrábělo tzv. tyristorové zapalování a to z důvodu, že vyrábělo větší jiskru, která umožňovala dokonalejší spalování. To údajně snižovalo spotřebu asi o 15%. Z toho vyplývá, že pokud je pravda, že silné magnetické pole uspořádají molekuly paliva tak, aby k lepšímu spalování došlo, tak je pak logické, že dojde jak ke snížení spotřeby paliva, tak ke snížení emisí.
No a teď nastává otázka, zda to zařízení, s těmi údajně speciálními magnety, skutečně uspořádají molekuly paliva tak, aby byly snadněji spalitelné, nebo zda to je pouhý blud. Osobně jsem to vyzkoušel s obyčejnými magnety, které jsem koupil v železářství, a řekl bych, že se mi spotřeba naopak zvýšila.
Zda to bylo tím, že ty magnety musí působit proti sobě buď jen jižními, nebo jen severními póly proti sobě, nebo zda to má být severní a jižní pól proti sobě, anebo zda na to jsou skutečně třeba nějaké speciální magnety, to nevím. Takže včil mudrujte. :)
S pozdravem Lumír.

lumir

PS: Ty magnety jsem dával na plynovou hadici, která vede LPG již ve formě plynu ke vstřiku.

lumir
hodnocení

0x

Osobně to vidím takto: Dříve se vyrábělo tzv. tyristorové zapalování a to z důvodu, že vyrábělo větší jiskru, která umožňovala dokonalejší spalování. To údajně snižovalo spotřebu asi o 15%. Z toho vyplývá, že pokud je pravda, že silné magnetické pole uspořádají molekuly paliva tak, aby k lepšímu spalování došlo, tak je pak logické, že dojde jak ke snížení spotřeby paliva, tak ke snížení emisí.
No a teď nastává otázka, zda to zařízení, s těmi údajně speciálními magnety, skutečně uspořádají molekuly paliva tak, aby byly snadněji spalitelné, nebo zda to je pouhý blud. Osobně jsem to vyzkoušel s obyčejnými magnety, které jsem koupil v železářství, a řekl bych, že se mi spotřeba naopak zvýšila.
Zda to bylo tím, že ty magnety musí působit proti sobě buď jen jižními, nebo jen severními póly proti sobě, nebo zda to má být severní a jižní pól proti sobě, anebo zda na to jsou skutečně třeba nějaké speciální magnety, to nevím. Takže včil mudrujte. :)
Ty magnety jsem dával na plynovou hadici, která vede LPG již ve formě plynu ke vstřiku.
S pozdravem Lumír.
Věřím, že mnoho všemožných zlepšováků funguje, ale jsou záměrně potlačované. Podrobnosti např. ve vynikajícím videu: Zázraky vědy-Jede to na vodu(CZdab)

Ve vlastním zájmu si toto video pozorně poslechněte.

predseda007
hodnocení

0x

Mě to funguje benzín musím každé dva dny odpouštět. Prodám levně 39,99 kč /l.

sachs
hodnocení

0x

Jo a ještě vám poradím, namontujte si k těm magnetům třeba mimozemšťana a můžete rovnou lítat, možná i zadarmo.Fusion fuelsaver fantastmagor. Asisi nadein us..

ja1
hodnocení

0x

Tyristorové zapalování se vyrábělo nejen kvůli mocnější jiskře na svíčce díky vyššímu dosaženému napětí a tím usnadnění startů i při vybitějším akumurátoru, např. v zimě ale i protože u něj (oproti klasickému systému) nedocházelo k příliš velkému opalování kontaktů přerušovače a tím posunutí předstihu zapalování, (tzn.došlo ke zvýšení přesnosti zápalu.) popřípadě k úplnému vyřazení zapalování vlivem probitého kondenzátoru.

Čas od času se ale i u tyristorového zapalování měly kontakty přerušovače čistit , aby též nedošlo k vyřazení zapalování následkem znečištění kontaktů mastnotou. Vačka na hřídeli rozdělovače byla totiž mazána filcem namočeným v oleji.

Úspora paliva byla jen následný možný efekt...

zdeno45
hodnocení

0x

Neodýmový magnet nie je žiaden zázrak, používa sa v každom modernejšom reproduktore. Trochu poštudovať fyziku nezaškodí, potom tvrdenie o akejsi rezonancii s permanentným /trvalým/ magnetom naozaj vyjde ako nezmysel. Na magnetické pole ťažko budú reagovať látky obsahujúce uhlík, vodík a kyslík - hlavné zložky benzínu, nafty.

deyv
hodnocení

0x
Vyhozené peníze! To si raději upravím křivku zvýším výkon a snižím spotřebu. Každé vozidlo je továrně nastavené tak že je poddymenzovane
.

xenofob
hodnocení

0x

tyto magnety si pamatuji už z doby čerstvě polistopadové...

Podvodníci to zkouší a pak čekají pár let na další generaci důvěřivých idiotů

Ta reklamy na magnety se dnes opět objevují na autofóru a jiných podobných webech včetně desítek kladných recenzí, které si zjevně píší podvodníci sami

Když si střízlivý a nezhulený člověk přečte tu inzerci kde se píše že Ministerstvo dopravy už brzy něco zakáže, zaťuká si na čelo..idiot tomu uěvří a magnety si objedná..ale idioti, moc se netěšte, Ťok vám už brzy zakáže smát se a zpívat..

jaro*
hodnocení

0x

Ahojte, upozorňujem na veľmi veľký podvod. Na internete a v tlači ssa objavujú inzeráty na tento podvodný zázrak, ale v skutočnosti je tam niekoľko problémov.

- odboorníci neexistujú, fotky sú pokradnuté z fotobánk a rôznych portálov.

- zákazníci neexistujú, tie fotky sú z rôznych stránok. české stránky a slovenské, či poľské, majú rovnaké fotky, ale iné mená a mestá.

- predaj je nezákonný, nemajú podmienky, adresu, prevádzkovateľa, kontakt, žiadne záruky, reklamačný poriadkok, IČO, nič.

- komentáre sú narafičené, nič nie je originál a pravdivé. Pozor na nákup. Varujte, kde to len ide.

Podrobnosti: hoax.sk/...

NEKUPOVAŤ!

slayko

Nefunguje, ale co funguje, je dat na kazdou svicku zapalenou cigaretu, spotreba se snizi o 99%.

petrbeb
hodnocení

0x

Je to jeden velký podvod a tahák peněz z dúvěřivých lidÍ.Já jsem taky naletěl a radím:NEPOSÍLEJTE PENÍZE A VARUJTE I SVÉ ZNÁMÉ

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma fuelsaver
Otázky na téma fusion fuelsaver

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]