Nejste přihlášen/a.
Zdravim chtěla bych se zeptat,jestli je při výměně SPZ možné změnit i pojišťovnu,přesto,že smlouva je uzavřena do října t.r.Při koupi auta v bazaru byla pojišťovna daná a se shonem na konci roku jsem prošvihla termín podání výpovědi,abych mohla auto pojistit jinde
.Teď mi nějakej doveda zdemoloval SPZ,tak by mě zajímalo,jestli by bylo možný s její výměnou změnit i pojišťovnu a za jakých podmínek.Dík za radu
Ne, nejde to tak. musely by jste si vzít kalkulačku a počítat. Šlo by na jeden den dát značky do depozita, ale přijdete o bonus a ještě 100Kč a ježdění. Nevyplatí se tedy dát výpověď teď, s platností od výročí pojistky?
Děkuji,škoda nedá se nic dělat,což o tu stovku,ale o bonus přijít nechci a auto potřebuji denně.Přeji krásný den
... a pojištovny to vědí, tak chtejí doložit technický průkaz, nebo si myslíte, že pojištovna je blbá?
nemám bojovou, proč?
..." 5 do roka budeš kupovat a prodávat auto tak pokaždé budes mít nárok na svoje bonusy. Akorát že jeden člověk jeden bonus," nevěřím, tímto neříkam, že to není možné.
Ahoj Milane, proč se domníváš, že by tazatel(ka) přišla o bonus? O bonusy přijde člověk jen tím, že je účastníkem nehody...
páš jsem dával do depozita značky, abych mohl změnit pojištovnu. Nepočítali že bylo vozidlo před tím pojištěné. U tuningového Rapida jsem dával do depozita na zimu značky (abych ušetřil na pojistné) a na jaře zase neuznali bonus. Nebo si myslíte, že vozidlo prodám, po čase si koupím jiné a bonus mě převedou na jiné?
Tak čekám až napíšete, že vám bonus z auta na auto převedli, ale...
Milane myslí že s tím bonusem nemáte pravdu já dávám značky z karavnu do depozita když sepisuju novou smlouvu bonusy uznají ,jenom vám můžu poradit chce to hledat dobrou pojštovnu některá převede bonusy mezi manžely nebo mezi otce a syna jiná vám tvrdí že to nejde jinak ale na pojšťovny pozor oni vědí jak z lidí peníze dostat.
Jj,uvědomila jsem si,že o bonus nejspíš nepřijdu...z předchozího auta jsem měla značky v depozitu půl roku a bonus mi zůstal,i z auta na auto se převádí...asi bude záležet na pojišťovně a na tom,na koho tam člověk narazíněkdy mi připadá,že na těhle institucích to berou podle toho jak se vyspali a podle "ksichtu"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.