Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení autorádia

Od: lm® odpovědí: 5 změna:

Jak zapojit autorádio?Jsem žena,vůbec tomu nerozumím,ale ježíšek přinesl autorádio...Máte nějaký jednoduchý návod nebo je lépe svěřit se odborníkovi?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

milá ženo, lm. Svěřte to firmě, páč asi nevíte co a kam zapojit. Potřebujete spoustu dalších věcí ke zprovoznění rádia. Ke zničení stačí jen neznalost.

bobr*
hodnocení

1x

Samozřejmně pokud tomu nerozumíte svěřte odbornikovy mohlo by se stat ze autoradio spálíte nebo se sním něco stane záleží co to je za auto a za radio auta mívají vývody na rádia už hotové od výrobce ale nemusí pasovat na koncovky pokud by pasovalo tak není problém.

bellis*

Přesně tak. Pokud v autě máte namontované reproduktory a anténu, někde v prostoru pro autorádio by měly být dva konektory, případně spojené v jeden a konektor od antény. potom je to velmi jednoduché a nemáte co zkazit. Pokud v autě konektory pro připojení autorádia nemáte, pak to svěřte autoelektrikáři, po vlastní instalaci byste mohla poškodit elketriku v autě.

hodnocení

0x

Ke každému autorádiu bývá přiložený návad jak to zapojit. Ono je několik možností podle typu zapojení.

petrpetr*
hodnocení

0x

Dobrej popis a par tipu na zapojeni autoradia co ma iso konektory je tady:

dvdautoradia.cz/...

sam jsem si daval znovu iso konektory do auta potom co mi zlodeji ukradli radio a ustipli i konektor... nevim na co jim byl...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zapojení autorádia
Otázky na téma zapojenie autoradia

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]