Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tisk v eaglu

Od: kibirad odpovědí: 11 změna:

Jak mam tisknout v eaglu kdyz si najdu zazipovany schema a dps tak ho prevedu do eaglu v eaglu dam open najdu program a otevřu ale v eaglu se mi nic neukáže čím to je?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Napiš prosím srozumitelně co děláš.

Stačí někam (třeba do dokumentů) rozbalit ZIP a dvojkliknout na *.sch (schéma) nebo *.brd (deska) (nebo otevřít Eagle, pak File -> Open -> Schematic (schéma) nebo Board (deska). Když se to otevře, tak pak File -> Print atd...

Mrkni se třeba sem.

kibirad
hodnocení

jak si psal/a vise tak sem to chtel otevrit v eagle ale asi pred pul rokem jsem to chtel otevrit v programu na obrazky a ted to nejde prenastavit jenom jako celej soubor se schematem nebo dps a pak poklikam a otevre se eagle a nejakej soubor s klikihakama

kibirad
hodnocení

druhy zpusob nejde taky kdyby jsi cetl/a pozorneji tak zjistis ze mi nejde soubor ulozit do eaglu a ne ho vytisknout a prekleslovat se mi to nechce

zabu

Kdyby jsi se vyjadřoval jasněji, a nebyl hned nakrknutej, možná by ti někdo poradil. Slovní spojení uložit do Eaglu je nesmysl. Soubor jde buď uložit někam na paměťové médium, nebo otevřít pomocí programu, např Eagle. Uložit do Eaglu by se, třeba, dalo chápat jako že nejde uložit na HDD do adresáře Eagle/sch nebo Eagle/brd.

Jedna rada do budoucna. Když se ptáš na počítače, snaž se vyjadřovat "počítačově". On už se někdo najde, kdo bude vědět. Ale luštit ještě, ci jsi svým dotazem vlastně myslel, to možná skončí nezdarem.

kibirad
hodnocení

proč bych se měl vyjařovat počítačově k dyž s eaglem pracují normální lidi a né s prominutím IT magoři a za 2. vy si myslíte že když na každáho budete ťuťuťu ňuňuňu tak budou spolupracovat? akorát si s vámi vytřou prd..

praivo*

Tak si s námivytři pr... a neotravuj tu.

doplněno 17.08.12 20:52:

Omlouvám se za překlep (chybějící mezera).

kibirad
hodnocení

takže další důkaz že tato "poradna" ne k ho..u

praivo*

Kdy seš tak blbej, že se neumíš slušně vyjádřit a jenom se vztekáš, nepomůžou ti asi nikde.

kibirad
hodnocení

kdybych byl hajzl tak vás žaluju za urážku na mojí osobu momentálně je žalovatelný skoro vše takže bacha

zabu

Tak to zkus. Žaluj třeba mně. Rád si to s tebou rozdám.

zabu

Komu není rady, tomu není pomoci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]